KALIBRATIE

 

Voor veilige en betrouwbare metingen

Kalibratie is noodzakelijk om nauwkeurige en betrouwbare metingen te doen. Laat uw instrument regelmatig kalibreren en testen. Zo weet u zeker dat uw meetinstrument naar behoren werkt.

 

Welke meetinstrumenten laten kalibreren?

BaSystemen is deskundig en onafhankelijk. Daarom kalibreren wij verschillende meters van diverse merken. De kalibratie wordt uiteraard uitgevoerd op een moment dat het u het beste past.

 

Kalibratiecertificaat

Nadat BaSystemen uw meter heeft gekalibreerd, ontvangt u een kalibratiecertificaat met een uniek certificaatnummer. Op het certificaat staat ook:

• het serienummer van uw meter
• met welk medium uw meetinstrument is gekalibreerd
• de datum van kalibratie
• de datum voor herkalibratie

 

Kalibratie en onderhoud

U kunt uw meters altijd laten kalibreren; of ze nu wel of geen onderhoud nodig hebben. Is uw meter wel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Dan is kalibratie inbegrepen. Als BaSystemen tijdens de onderhoudsbeurt uw meter repareert en onderdelen vervangt, ziet u dat ook terug op het kalibratiecertificaat.

 

Vragen over kalibratie?

Heeft u vragen over kalibratie? Bel gerust als u service en support van BaSystemen nodig heeft. De experts van BaSystemen staan u graag te woord en helpen u verder.

Stel uw vraag over kalibratie

 

Meetinstrument aanmelden voor kalibratie

Wilt u uw meter later kalibreren? Meld het apparaat aan voor kalibratie. BaSystemen neemt binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Vul het onderstaande formulier in, print en verstuur het aan:

BaSystemen
t.a.v. TD
Atoomweg 10
9743 AK Groningen

 

Informatie nodig? Vraag het aan onze mensen

E-MAIL ONS DIRECTBEL +31 50 5712124SERVICE AANVRAAG

 

ONZE SPECIALISTEN

Khoa 06-27291676

Leonie 06-42651783

Ivar 06-46322464

Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over een product.