Beter dan gisteren

Kwaliteit is voor BaSystemen belangrijk, omdat u vertrouwt op onze kennis, kunde en inzichten. Daarom willen we morgen graag beter zijn dan vandaag. U kunt ons daarbij helpen. We hechten grote waarde aan uw mening, zodat wij onszelf elke dag kunnen verbeteren. Wenst u uw mening anoniem te delen dan kan dat ook. Ook hier hechten wij grote waarde aan.

 

Het kan altijd beter

BaSystemen heeft de kennis van de eigen technische dienst en de ervaring van andere specialisten met het doen van metingen gebundeld. We delen deze tips en tricks graag, zodat u veiliger en efficiënter gebruikmaakt van de meetinstrumenten. Maar het kan altijd beter! Heeft u een tip of een trick die u graag met anderen deelt? Laat het weten!

Klachten

Bent u zeer ontevreden of is er iets misgegaan? Meld dan uw klacht. Dat kan ook anoniem! Voor elke probleem is er maar één ding: een oplossing. Als wij weten wat er is misgegaan, zullen we er alles aan doen om het op te lossen.

Direct contact

Wenst u liever in persoonlijk contact te zijn met één van onze specialisten? De experts van BaSystemen staan u graag te woord en helpen u verder.