Actueel

Evenementen

BaSystemen ontmoet haar relaties graag live! Daarom zijn we met regelmaat aanwezig bij evenementen. Hier kunt u een praatje met ons komen maken, al uw vragen stellen en de nieuwste producten en ontwikkelingen bekijken. Bekijk hier welke evenementen op onze planning staan! 

Blogs

Kennis delen is cruciaal om veilig en gezond te kunnen werken. Wij delen graag onze informatie over de meetapparatuur met u. Net zoals u graag informatie over veilig en gezond werken verspreid op de werkvloer. Zo kunnen we allemaal werkend Nederland een stukje veiliger maken. Bekijk onze blogs om meer te lezen over producten, regelgeving, sensoren en meer.

Nieuws

Op de nieuwspagina vindt u wekelijks updates over BaSystemen. Dat kan gaan over nieuwe partnerships, nieuwe productreleases of tips over meetinstrumenten. Maar ook af en toe een foto van een congress of collega. Bekijk hier onze nieuwspagina.

Trainingen en cursussen

Soms is er behoefte aan net een beetje extra. BaSystemen heeft gespecialiseerde kennis van meetinstrumenten in huis, maar ook veel vakspecialisten in haar netwerk. Daarom organiseren we graag trainingen en cursussen. Bekijk hier de geplande trainingen en cursussen waarvoor u zich kan inschrijven. Liever een training bij u op locatie? Vraag dan gerust een training op maat aan!