Meervoudige gasdetectie kopen

Meervoudige gasdetectie is dé oplossing als je medewerkers hebt die blootgesteld kunnen worden aan meerdere gassen tegelijkertijd. Afhankelijk van de exacte situatie stel je samen met onze productexperts een multigasdetector samen met de juiste sensoren, zodat werknemers altijd optimaal beschermd zijn. Bij BaSystemen is er altijd een vorm van meervoudige gasdetectie mogelijk die aansluit op je wensen.

Of je nu een eenvoudige vorm van meervoudige gasdetectie zoekt die alleen zuurstof en LEL detecteert, eventueel in combinatie met H2S of CO, of een geavanceerd instrument in de vorm van een gepompte, volledig draadloze en dataloggende gasdetector in versies voor alle elektrochemisch meetbare stoffen: bij BaSystemen vind je het allemaal. Ook zijn er multigasdetectors met een ingebouwde PID-meter of CO2-sensor, of een man-down-alarm met ingebouwde viergas-detectie.

 

Het is onmogelijk om het gehele assortiment mutligasdetectors hier door te nemen, daarom een kleine greep uit ons assortiment. Zo vallen de Multi Gas Clip, Multi Gas Clip Simple, Multi Gas Clip Simple Plus en Multi Gas Clip Pump bijvoorbeeld op door hun lange accuduur. Dat is prettig, omdat meervoudige gasdetectie alleen werkt als de detector aanstaat. Een detector met lange accuduur biedt dus zeer betrouwbare bescherming. 

 

Wat niet wil zeggen dat andere multigasdetectors minder betrouwbaar zijn, als er maar voldoende aandacht is voor het op tijd opladen van de accu. Een aantal varianten van meervoudige gasdetectoren met veel opties zijn de MultiRAE 2, GX-3R Pro, Watchgas Poli en GX-6000. Voor gebruik in ATEX-omgevingen is de PS200 een mooie oplossing, terwijl voor de kleinere portemonnee de WatchGas QGM Infrarood of WatchGas QGM Katalytisch interessant zijn.

 

Kortom, wat je ook zoekt en wat je eisen ook zijn: bij BaSystemen vind je altijd de geschikte multigasdetector. Vertel onze productexperts hoe jouw situatie eruit ziet, dan zetten zij hun ervaring en kennis in om de beste oplossing voor je te vinden.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen