Altijd een passende oplossing!

Overige arbo-meetapparatuur huren

Arbo-meetapparatuur huren doe je bij BaSystemen. Naast de apparatuur die we onder hebben gebracht in verschillende categorieën, is er nog meer te huur. Deze verzameling vind je op deze pagina. Vind je niet de door jouw gewenste oplossing in ons uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we altijd een oplossing die je verder helpt!

Bodemvochtmeter huren

Huur bij ons een bodemvochtmeter om te gebruiken bij bijvoorbeeld asbestonderzoek of bodemsanering. Al onze bodemvochtmeters voldoen aan de CROW 400-eisen, zodat de veiligheid van gebruikers en omwonenden gewaarborgd blijft.

 

Lichtmeter huren

Voldoende licht is ontzettend belangrijk om het werk goed uit te kunnen voeren. Dit geldt voor praktisch alle beroepen. Het zorgt er niet alleen voor dat er voldoende zicht is, maar voldoende licht voorkomt ook klachten als vermoeide ogen en hoofdpijn. Huur een lichtmeter om zekerheid te krijgen over de hoeveelheid licht op een werkplek. 

 

Trillingsmeter hand-arm huren

De trillingen die door werkgereedschap worden veroorzaakt, kunnen klachten veroorzaken bij werknemers. Dit wordt het zogenaamde Hand-Arm-Vibratiesyndroom genoemd. Er zijn ontzettend veel handgereedschappen die dit soort trillingen veroorzaken. Met een hand-arm-trillingsmeter krijg je inzicht in de mate waarin je werknemers worden blootgesteld aan dit soort trillingen, en of het binnen de acceptabele grenzen valt.

 

Trillingsmeter lichaam huren

Zijn het de trillingen van een machine, voertuig of andere apparatuur die je zorgen baren, vanwege het feit dat de trillingen doorgegeven worden aan het lichaam? Met een trillingsmeter voor het lichaam krijg je duidelijkheid over de hoeveelheid trillingen, en ontdek je of ze geen blijvende schade aanrichten op de lange termijn.

 

Andere wensen?

Er is zo ontzettend veel arbo-meetapparatuur te huur, dat we onmogelijk alles kunnen aanbieden op onze website. Maar mocht je niet vinden wat je nodig hebt, neem dan vooral even contact met ons op: we hebben een uitstekend netwerk en kunnen je in bijna alle gevallen verder helpen!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen