Luchtbemonstering

Lucht bemonsteren? Meetsystemen voor luchtbemonstering zijn er in verschillende varianten. Er bestaan luchtbemonsteringssystemen voor het beveiligen van ruimten maar ook zijn er luchtbemonsteringssystemen die persoonlijke bescherming bieden. Voor luchtbemonsteringssystemen zijn er verschillende meetkoppen verkrijgbaar. Wilt u weten welk luchtbemonsteringssysteem het beste bij u past? Bel dan gerust met BaSystemen.

Fijnstof, nanostof, dieselmotoren-emissie (DME), lasrook, chroom VI en asbest zijn lange-termijngevaren voor de gezondheid van uw medewerkers. Door te meten weet u waar mensen op de werkvloer aan blootgesteld worden. BaSystemen heeft veel kennis en ervaring op het gebied van luchtbemonstering, zodat wij voor iedere situatie een betrouwbare en goed werkende oplossing kunnen bieden.

Tijdens een luchtmonstername wordt een exact bepaalde hoeveelheid lucht over het filter geleid. De concentratie stof wordt berekend aan de hand van een gravimetrische bepaling. Overigens is ook real-time stofmeting mogelijk.

BaSystemen heeft een uitgebreid assortiment topkwaliteit pompen, flowkalibrators, filters, badges, monsternamezakken en accessoires in haar programma. Daardoor kunnen wij altijd een kosteneffectieve oplossing adviseren die bij uw situatie past. Onze productspecialisten helpen u graag verder.

Wist u trouwens dat u via BaSystemen ook gecertificeerde trainingen en cursussen kunt volgen op het gebied van luchtbemonstering?

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen