Gisteren al nodig? Regelen we!

Meetapparatuur huren

Het huren van arbo-meetapparatuur is een snelle en kosteneffectieve oplossing. Bij BaSystemen verhuren we hoogwaardige en innovatieve apparatuur voor allerlei uitdagingen, zodat je de risico’s op de arbeidsplaats kunt inventariseren, evalueren en adequaat aan kunt pakken. De meetinstrumenten die we verhuren zijn altijd gekalibreerd en up-to-date, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Bovendien krijg je altijd het juiste advies en een strakke offerte op maat.

Huren van arbo-meetapparatuur

Het huren van arbo-meetapparatuur heeft als groot voordeel dat je niet hoeft te investeren in kostbare apparatuur. Je hebt bovendien zekerheid over de nauwkeurigheid van de resultaten, omdat we ervoor zorgen dat de meetapparatuur die we verhuren up-to-date en gekalibreerd is. De apparatuur die we verhuren is op te delen in verschillende categorieën.

Voor personen die alleen werken in mogelijk gevaarlijke situaties zijn er bijvoorbeeld man-down-systemen. Om problemen met gevaarlijke gassen te voorkomen, kun je gebruikmaken van gasdetectie

In sommige industrieën is geluid een mogelijk probleem voor medewerkers. Met onze oplossingen voor het meten van geluid krijg je duidelijkheid op dit gebied. Ook voor het huren van apparatuur om stof te meten, kun je bij ons terecht. Met onze oplossingen voor Face Fit Testing heb je zekerheid over de werking van de adembeschermingsmiddelen die je je personeel aanbiedt.

Elektromagnetische velden op de arbeidsplaats kunnen ook voor gezondheidsproblemen zorgen bij medewerkers. In sommige gevallen ben je verplicht maatregelen te nemen. Ook het werken in een extreem klimaat kan voor problemen zorgen bij je personeel.

Ben je actief in een industrie waar luchtbemonstering een belangrijk onderwerp is? Zoals de asbest-sector of als je te maken hebt met nanostof? Ook dan is er goed gekalibreerde meetapparatuur te huur bij BaSystemen. Tot slot zijn er nog overige meetinstrumenten te huur die niet duidelijk in een van de categorieën vallen, zoals bodemvochtmeters of trillingsmeters. 

 

Advies en offerte op maat: ook voor andere meetinstrumenten

Profiteer van onze kennis en laat je adviseren over de juiste meetapparatuur. Vind je op onze site niet wat je zoekt, neem dan ook zeker contact met ons op! Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

VERHUUR VAN MEETINSTRUMENTEN

Het voorbereiden en in goede banen leiden van een kleine ploeg of juist honderden vakmensen tijdens turnarounds, shutdowns of andere projecten is een uitdaging op zich. Eén dag te laat kan miljoenen aan inkomstenverlies betekenen en één ongeval kan tragische gevolgen hebben. Het is een zorg minder als u een ervaren partner heeft waar u weinig tijd aan kwijt bent en kan rekenen op resultaat.
.
Ontdek onze meetinstrumentatie voor de eerste keer, of vul uw bestaande vloot aan.
.
Om projecten veilig, op schema en binnen budget te houden, biedt BaSystemen verhuuropties voor korte- en lange termijn. Hierbij kunt u rekenen op meetinstrumentatie die up-to-date zijn en voor vertrek altijd door onze servicetechnici worden gecontroleerd. Dit geldt als u honderden meters voor lange periodes huurt, maar net zo goed als u één meter voor een dag huurt. Als u onze instrumenten al langer huurt, of juist voor de eerste keer huurt. Daarbij is een onderdeel van veilig werken, dat er geen twijfel bestaat over de werking van het meetinstrument. U kunt daarom altijd rekenen op toelichting en/of training over de apparatuur die u huurt. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan een klus beginnen.
.
Bekijk hierboven het overzicht van onze beschikbare huurapparatuur. Weinig tijd, of niet gevonden wat u zoekt? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing!
Basystemen Blackline G6 Enkelvoudige Gasdetector Refinery (1)