Verhuur

Gisteren al nodig? Regelen we!

BaSystemen verhuurt hoogwaardige en innovatieve meetinstrumenten waarmee u de risico's op de arbeidsplaats kunt inventariseren en evalueren om ze vervolgens adequaat aan te pakken. Onze meetinstrumenten zijn altijd gekalibreerd en up-to-date. Klik hieronder een categorie aan om ons aanbod te bekijken. 

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

VERHUUR VAN MEETINSTRUMENTEN

Het voorbereiden en in goede banen leiden van een kleine ploeg of juist honderden vakmensen tijdens turnarounds, shutdowns of andere projecten is een uitdaging op zich. Eén dag te laat kan miljoenen aan inkomstenverlies betekenen en één ongeval kan tragische gevolgen hebben. Het is een zorg minder als u een ervaren partner heeft waar u weinig tijd aan kwijt bent en kan rekenen op resultaat.
.
Ontdek onze meetinstrumentatie voor de eerste keer, of vul uw bestaande vloot aan.
.
Om projecten veilig, op schema en binnen budget te houden, biedt BaSystemen verhuuropties voor korte- en lange termijn. Hierbij kunt u rekenen op meetinstrumentatie die up-to-date zijn en voor vertrek altijd door onze servicetechnici worden gecontroleerd. Dit geldt als u honderden meters voor lange periodes huurt, maar net zo goed als u één meter voor een dag huurt. Als u onze instrumenten al langer huurt, of juist voor de eerste keer huurt. Daarbij is een onderdeel van veilig werken, dat er geen twijfel bestaat over de werking van het meetinstrument. U kunt daarom altijd rekenen op toelichting en/of training over de apparatuur die u huurt. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan een klus beginnen.
.
Bekijk hieronder het overzicht van onze beschikbare huurapparatuur. Weinig tijd, of niet gevonden wat u zoekt? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing!
Basystemen Blackline G6 Enkelvoudige Gasdetector Refinery (1)