Verplaatsbare gasdetectie kopen

Verplaatsbare gasdetectie bevindt zich tussen vast opgestelde en draadloze gasdetectie. Het zijn geen persoonlijke detectoren zoals draadloze apparatuur, maar wel flexibeler inzetbaar dan vast opgestelde gasdetectie. Het wordt dan ook in veel verschillende situaties toegepast, zoals in rioleringen, fabrieken, industriële hygiëne, stookruimtes of locaties waar brand is geweest. Bij BaSystemen vind je een breed aanbod verplaatsbare gasdetectoren. Onze productexperts staan klaar om te adviseren over het toepassen van verplaatsbare gasdetectie.

In tegenstelling tot draadloze gasdetectie, is verplaatsbare gasdetectie niet per se afhankelijk van draadloze technologie om te kunnen functioneren. Wel zijn het lichtgewicht en compacte detectoren die eenvoudig verplaatst kunnen worden van de ene locatie naar de andere. Het kan dus bijvoorbeeld ingezet worden voor de bescherming van werknemers die op meerdere plekken komen, maar waar draadloze technologie niet toegepast kan worden. 

 

Er is veel mogelijk in de wereld van verplaatsbare gasdetectie. Voor gebruik in een ATEX-omgeving is bijvoorbeeld de AreaRAE Pro of AreaRAE Plus geschikt, aangezien beide verplaatsbare gasdetectoren ATEX-gecertificeerd zijn. 

 

De Blackline G7 EXO valt op door de online functionaliteiten en modulaire opbouw. Ook beschikt dit instrument over extreem lange accuduur, zodat deze verplaatsbare gasdetector lange tijd achter elkaar gebruikt kan worden. 

 

Ben je op zoek naar verplaatsbare gasdetectie met veel sensoropties? Dan zijn de BW RigRat of Airwatch MK1.2 geschikt. Die eerste is optioneel te voorzien van MESH-connectiviteit. De Airwatch MK1.2 valt daarentegen weer op door de plug-and-play-functionaliteit. Bovendien is het mogelijk om met de Airwatch bij een gasalarm direct andere apparatuur in of uit te schakelen.


Misschien is het lastig om op basis van de online informatie een keuze te maken. Dat snappen we als geen ander, daarom staan onze productexperts altijd paraat met advies op maat. Ook kun je bij ons terecht voor service en kalibratie op het gebied van verplaatsbare gasdetectie.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen