Luchtbemonsteringspomp

Luchtbemonsteringspomp kopen

Met een luchtbemonsteringspomp heb je een essentiële tool in handen om de luchtkwaliteit op de werkplek te monitoren, en de veiligheid van je werknemers te garanderen. Met een luchtbemonsteringspomp verzamel je op consistente en betrouwbare wijze luchtmonsters, wat natuurlijk weer zorgt voor betrouwbare testresultaten en inzichten waar je op kunt vertrouwen.

Luchtbemonsteringspompen zijn speciaal ontworpen om luchtmonsters te verzamelen, zodat deze geanalyseerd kunnen worden. Zo worden verontreinigende stoffen, zoals chemische dampen, deeltjes en allergenen opgevangen voor verdere analyse, zodat de juiste voorzorgsmaatregelen genomen kunnen worden. Doordat de pompen een gecontroleerde luchtstroom creëren, die door een monsternameapparaat wordt geleid, kunnen schadelijke stoffen worden verzameld op een filter of op het actief kool in een adsorptiebuis voor verdere analyse.

De Casella Apex2 is een persoonlijke luchtbemonsteringspomp. Deze pomp is geoptimaliseerd voor een opbrengst rond de 2 liter per minuut en is geschikt voor arbo-metingen. Dankzij de uitstekende accu, die meer dan 40 uur meegaat, is de Apex2 eigenlijk altijd klaar voor gebruik. Het is bovendien een compacte en lichte oplossing waar de gebruiker geen hinder van ondervindt. Ook is deze pomp ATEX-gecertificeerd, wat hem ook inzetbaar maakt in omgevingen met explosiegevaar.

De Casella VAPex is ook geschikt voor arbo-metingen, is ook ATEX-gecertificeerd en heeft óók een lange accuduur. Wat deze luchtbemonsteringspomp onderscheidt, is het feit dat de pomp speciaal ontwikkeld is voor toepassingen die om een lage flow vragen. Geen gedoe met low-flow adapters dus, en dat zorgt voor nauwkeurigere resultaten. Het menu is gebruiksvriendelijk en het kleurenscherm goed af te lezen.

Moeten er luchtmonsters genomen worden van asbestvezels in de lucht, of andere schadelijke stoffen? Dan is de Casella Vortex3 ideaal. Deze luchtbemonsteringspomp creëert een hoge flow en kan bediend worden vanaf elk apparaat met iOS of Android.

Ben je op zoek naar een andere luchtbemonsteringspomp, of heb je een vraag of opmerking over een van de luchtbemonsteringspompen uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze productexperts!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen