Luchtmonsternamezakken

Luchtmonsternamezakken kopen

Luchtmonsternamezakken of gaszakken zijn een betrouwbare en vlotte manier om gas- en luchtmonsters te nemen. Met de luchtmonsternamezakken van BaSystemen kun je met vertrouwen gasanalyses uit laten voeren. Naast de bekende Tedlar bags in verschillende formaten en met verschillende fittingen, vind je bij ons ook Kynar en Foil bags in allerlei formaten en met diverse fittingen.

Waarom luchtmonsternamezakken?

In combinatie met een hoogwaardige luchtmonsterpomp zijn luchtmonsterzakken een eenvoudige en betrouwbare manier om lucht- en gasmonsters te nemen op de werkplek. Hierdoor kun je nauwkeurige analyses laten uitvoeren en vertrouwen hebben in de juistheid van de resultaten.

De bekendste soort luchtmonsternamezak is de Tedlar bag. Tedlar-folie is een zeer sterk en duurzaam materiaal, dat inert is tegen vele chemische componenten. Ook is de Tedlar bag bij uitstek geschikt om luchtmonsters te nemen bij zeer hoge temperaturen. Naast een ruim aanbod normale zakken, hebben we ook extra grote zakken in het assortiment, én is er maatwerk mogelijk. Ook zijn er verschillende fittingen mogelijk.

Kynar bags vallen op omdat ze zeer goed bestand zijn tegen agressieve stoffen en oplosmiddelen, zowel bij normale als hoge temperaturen. Kynar bags zijn bovendien scheurvast en geschikt voor onder andere veel koolwaterstoffen, methaan, CO en CO2. Onder normale temperaturen is een Kynar bag bestand tegen componenten met een Ph-waarde tot 12. Ook hier zijn verschillende formaten en fittingen mogelijk.

De laatste soort luchtmonsternamezak in ons assortiment is de Foil bag. Deze zakken zijn zeer geschikt voor het nemen van monsters van laag-moleculaire verbindingen, bijvoorbeeld waterstof, koolmonoxide en koolstofdioxide Ze zijn minder geschikt voor het bemonsteren van VOC. Foil bags zijn bij BaSystemen verkrijgbaar in verschillende formaten. De zakken worden standaard uitgevoerd met een fitting van polypropyleen.

 

Maatwerk of vragen?

Heb je een vraag of wensen op het gebied van luchtmonsternamezakken? Neem dan contact op met onze productexperts: er is altijd een oplossing!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen