Klimaatmonitor, klimaatlogger en hittestress

Klimaatmeetapparatuur huren

De effectiviteit en het comfort van je medewerkers wordt sterk beïnvloed door temperatuur, tocht, CO2, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Met onze meetapparatuur meet je deze zaken, zodat je zekerheid hebt over de situatie en in kunt grijpen waar nodig. BaSystemen verhuurt verschillende oplossingen, die altijd up-to-date en gekalibreerd zijn. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Waarom klimaatmeters huren?

Als het binnenklimaat in jouw bedrijfsruimtes niet in orde is, kan dat allerlei klachten veroorzaken bij je werknemers. Niet alleen komt hoofdpijn en vermoeidheid bijvoorbeeld vaker voor, maar ook kunnen je werknemers minder productief zijn of zelfs ziek worden van een slecht binnenklimaat. Hoor je je medewerkers vaak over dit soort klachten, of heb je zelf het idee dat het klimaat verbeterd zou moeten worden? Door de juiste klimaatmeetapparatuur te huren, krijg je het noodzakelijke inzicht en weet je wat je kunt doen om de situatie te verbeteren.

Met een handheld klimaatmonitor kun je perfect werkplekken screenen op de aanwezige concentratie CO2 en de temperatuur en luchtvochtigheid meten. Het is dan ook de perfecte oplossing als je snel data wilt verzamelen op meerdere locaties in je bedrijf.

Wil je continue metingen uitvoeren, dan is een draadloze klimaatlogger een voor de hand liggende oplossing. Deze compacte meetapparatuur kunnen op allerlei intervallen worden ingesteld, en daarmee een duidelijk beeld geven van de langetermijnsituatie. Ze kunnen de gemeten gegevens zelfs delen via het internet, zodat je van achter je laptop inzicht hebt in de luchtkwaliteit binnen jouw bedrijf.

 

Hittestress meten

Hoewel het niet direct met het klimaat te maken heeft, vind je in deze categorie ook apparatuur om hittestress te meten. Hittestressmeters houden de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten, zodat dit geen grenswaardes bereikt waarboven we onze warmte niet meer kwijt kunnen. Dit zou namelijk kunnen leiden tot hoofdpijn, een zonnesteek of hyperthermie. Met name bij het werken met zware industriële machines kan dit tot verschrikkelijke ongelukken zorgen. Hittestress meten staat ook wel bekend als WBGT meten.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen