Accessoires

Accessoires voor gasdetectie kopen

Naast een breed aanbod gasdetectie-mogelijkheden, vind je bij BaSystemen ook de juiste bijbehorende accessoires voor allerlei toepassingen. Van automatische test- en kalibratiestations tot waterstoffilter en van PC-communicatie tot balvlotters. Bekijk welke producten het detecteren van gassen eenvoudiger maken. Staat er geen accessoire tussen voor jouw specifieke toepassing? Neem dan contact op met onze productexperts, die kunnen altijd helpen.

Accessoires voor gasdetectie: voor praktisch elke toepassing

BaSystemen is trots op het brede aanbod van producten in de wereld van gasdetectie. Bovendien zijn er allerlei accessoires waardoor het werken met gasdetectie eenvoudiger wordt.

Opladen, kalibreren en meer

Een groot gedeelte van de producten op deze pagina bestaat uit verschillende oplaadstations, docking-stations en test- en kalibratiestations.

Zo is er bijvoorbeeld het WatchGas QGM Oplaadstation, dat geschikt is voor maximaal 5 QGM-gasdetectors. Bovendien kunnen meerdere oplaadstations gekoppeld worden, zodat je tot wel 20 QGM-detectoren tegelijkertijd kunt opladen. Ook voor de POLI-gasdetectors van WatchGas bestaat een praktisch laadstation.

Naast een goed opgeladen batterij is ook het belang van juist uitgevoerde bumptests, kalibratie en configuratie ontzettend belangrijk. Het gaat tenslotte om de veiligheid van mensen!

Op dit vlak is er ongelooflijk veel te vinden. Neem het G7 Dock van Blackline Safety, een oplaad-, bumptest- en kalibratiestation voor de G7c-modellen. Ook voor de Blackline G6 is er een geschikt oplaadstation.

Van het bedrijf Gas Clip Technologies hebben we, naast veel gasdetectoren, ook veel dockingstations: de Single Gas Clip Dock, Multi Gas Clip Dock, Multi Gas Clip Pump Dock en Multi Gas Clip Simple Dock. Allemaal robuuste en eenvoudig te bedienen alles-in-een-dockingstations.

Gebruik je een gasdetector van RAE Systems? Dan wordt het kalibreren en bumptesten een stuk makkelijker met de AutoRAE 2. Zeer eenvoudig te bedienen en bovendien een lage Cost of Ownership.

Er zijn nog vele andere accessoires voor gasdetectie beschikbaar die het werk makkelijker maken, zoals de WatchGas balvlotter, de Blackline locatiebeacon, en uitschuifbare meetsonde van Gas Clip Technologies.

Vind je hier niet wat je zoekt? Dan komen onze productexperts altijd met een passende oplossing. Neem gerust contact op, we staan voor je klaar.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen