Geschikte apparatuur voor alle situaties

Stofmonitor huren

Werken jouw medewerkers in stoffige omgevingen? Dan is het zaak om regelmatig digitale metingen te verrichten, zodat je duidelijkheid hebt over de hoeveelheid stof in de lucht. Zo kun je op tijd ingrijpen en voorkom je problemen. Bij BaSystemen kun je verschillende soorten stofmonitors huren, altijd gekalibreerd en geüpdatet. Niet zeker welke stofmonitor je moet huren voor jouw situatie? Onze productexperts helpen je graag verder.

Verschillende varianten stofmonitors te huur

Er zijn allerlei situaties waarin je een stofmeter wilt huren. Een handheld digitale stofmonitor is zeer geschikt als je een werkomgeving op meerdere plekken wilt screenen op de aanwezigheid van stof. Wil je er juist achter komen aan hoeveel stof een medewerker wordt blootgesteld, dan ligt de keuze voor een persoonlijke digitale stofmonitor voor de hand. Dit zijn compacte meetinstrumenten die bovendien een alarm kunnen geven als er vooraf ingestelde waarden worden overschreden. Ben je op zoek naar een oplossing waarmee continu de hoeveel stof wordt gemonitord in een werkomgeving, dan is de digitale 24/7 fijnstofmonitor de logische keuze. Deze zijn eveneens in staat om u via sms of e-mail op de hoogte te brengen van alarmen. Is er sprake van ultrafijnstof, dan verhuren we daarvoor een gespecialiseerde ultrafijnstof monitor.

Voor het meten van stof in ruimtes waar dat beslist niet de bedoeling is, zoals een clean room, verhuren we een handheld particle counter. Het meten van stof in omgevingen waar explosiegevaar kan daarentegen weer het beste met een ATEX stofmonitor. Silicadeeltjes in de lucht meet je met onze respirabele silica-kwartsmonitor.

 

Asbestvezels meten

Werk je met asbest? Dan is een digitale asbestmonitor de perfecte manier om real-time de aanwezigheid van asbestvezels in de lucht te meten. Zodra er asbest wordt waargenomen, klinkt er een alarm. Een digitale asbestmonitor wordt vaak ingezet voor, tijdens of na het uitvoeren van werkzaamheden waarbij mogelijk asbest vrij kan komen. 

Of je nu meetapparatuur wilt huren om snel en eenvoudig de hoeveelheid stof in een werkomgeving te meten, of juiste een continue meting wilt gaan uitvoeren: bij BaSystemen huur je de stofmonitor die je nodig hebt!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen