Ondersteuning

Software

Veel meetinstrumentatie werkt met PC software om bijvoorbeeld instellingen aan te passen of meetgegevens te downloaden. Sommige software of licenties moeten worden aangeschaft, anderen zijn gratis te downloaden. We hebben de meest recente en beschikbare software-downloads gebundeld op onze website. Bekijk op deze pagina de gratis te downloaden software

Snelstarthandleidingen

Bij BaSystemen houden we van complexe zaken vereenvoudigen. Zo ook met onze meetapparatuur; veel instrumenten komen met ellenlange handleidingen waar vaak de helft niet van gelezen wordt. Uiteraard is het altijd fijn om deze achter de hand te houden, maar voor de dagelijkse praktijk zijn we van mening dat compacte snelstarthandleidingen je het beste op weg kunnen helpen. Bekijk op deze pagina al onze beschikbare snelstarthandleidingen!

Veelgestelde vragen

Uiteraard staan wij tijdens onze openingstijden klaar voor al jouw vragen. We kunnen het echter ook begrijpen dat je niet voor elk wissewasje in de telefoon of digitale pen wilt klimmen. We hebben daarom onze meestgestelde vragen op een rijtje gezet en voorzien van antwoorden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe lang de doorlooptijd is bij kalibratie? Of hoe je zending naar ons het beste kunt voorbereiden? Bekijk op deze pagina onze meestgestelde vragen en antwoorden!