Persoonsgebonden bescherming

Persoonlijke EMV-meters kopen

Persoonlijke EMV-meters zijn ideaal als je de blootstelling aan elektromagnetische velden van specifieke werknemers in de gaten wilt houden. Bij BaSystemen koop je persoonlijke EMV-meters in verschillende frequentiebereiken. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Onze productexperts staan voor je klaar!

WaveControl WaveMon: dé persoonlijke EMV-meter

In ons assortiment vind je 3 varianten van de WaveControl WaveMon. In onze ogen is dit de perfecte persoonlijke EMV-meter, waarbij gebruiks- en draaggemak uitstekend in balans zijn met nauwkeurige metingen en mogelijkheden.

De WaveMon LF-400 meet laagfrequente elektromagnetische velden van 0 Hz tot 400 kHz. De WaveMon RF-8 meet hoogfrequente elektromagnetische velden. In het elektrisch veld meet de RF-8 tot 8 GHz, in het magnetisch veld tot 1 GHz. De WaveMon RF-60 doet daar nog een schepje bovenop, en meet tot 60GHz in het elektrisch veld. Het meetbereik in het magnetisch veld is hetzelfde als bij de RF-8: 1 GHz.

 

Klein, licht en ontzettend veelzijdig

Voor welk frequentiebereik je ook kiest, een groot deel van de eigenschappen van de WaveMon-serie zijn hetzelfde. Het zijn kleine, lichte EMV-meters die daarmee dus zeer weinig overlast bezorgen bij de gebruiker. Je kunt daarnaast op alle persoonlijke EMV-meters instellen op welk percentage van een specifieke norm een alarm af moet gaan. Dit kunnen zowel algemene als beroepsmatige limieten zijn. De WaveMon-meters kunnen zowel een signaal geven met geluid, trillingen en leds. 

Naast de alarmen loggen de persoonlijke EMV-meters tot wel 1.000.000 metingen. In deze metingen worden zowel de mate van blootstelling als de geografische positie en hoogte vastgelegd. Bovendien kun je de data eenvoudig via usb downloaden en op een computer verder analyseren. Wordt de WaveMon niet door een persoon gebruikt, dan kan het apparaat ook als stationaire EMV-meter gebruikt worden. 

In de markt om een persoonlijke EMV-meter te kopen? Dan kun je eigenlijk niet om de WaveMon heen. Heb je nog vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen