DLP Training

Soms lijkt het wel alsof de infrastructuur in Nederland continu op de schop ligt. Hierdoor wordt er veel gegraven, ook in verontreinigde grond of in de buurt van gasleidingen. 

Gelukkig zijn daar de DLP'ers en KVP'ers die bestuderen hoe in deze omgevingen veilig gewerkt kan worden. Als onderdeel van het examen moeten zij ook weten hoe de meetapparatuur werkt, zoals de UltraRAE 3000 Benzeenspecifieke meter, de MultiRAE Lite en de Fieldscout TDR 150 bodemvochtmeter. 

Als je dan voor het examen aan het leren bent gaat er door je hoofd: 'Wat zou het fijn zijn als er iemand bestond die elke dag met deze meetapparatuur werkt en het examen even voor mij maakt'. 

 

 

Dan zit je hier bijna op het juiste adres. BaSystemen kent deze apparatuur als hun broekzak en de mensen van BaSystemen willen jou heel graag helpen. Het examen moet je helaas wel zelf doen. Maar na de training loop jij met rechte rug de examenzaal in. 

Je leert onder andere over: 

- Bediening van de apparatuur
- Werking van de sensoren
- Rekenen met PID-correctiefactoren
- Valkuilen en tips

En uiteraard kunt u ons onbeperkt vragen stellen totdat u als een ware professional aan het werk kan met de meetinstrumenten.