Speciale gasdetectie kopen

Speciale gasdetectie is misschien een niche, maar daarom niet minder belangrijk! Niet elk gas is even makkelijk te detecteren, maar de techniek staat nooit stil. Er worden steeds nieuwe technologieën ontwikkeld die het mogelijk maken om gassen te detecteren die eerder ondetecteerbaar waren. Op dit moment hebben wij meters om specifiek kwik, benzeen en formaldehyde te meten. BaSystemen houdt de laatste ontwikkelingen bij en biedt hier de nieuwste apparatuur voor speciale gasdetectie aan. Uiteraard zijn het alleen oplossingen die in de praktijk hun nut hebben bewezen. Heb je een specifieke meetbehoefte? Neem dan contact op met onze productexperts. Zij adviseren graag over de meest praktische en kosteneffectieve methode.

Voor de meer gangbare en eenvoudiger detecteerbare gassen zijn er bij BaSystemen allerlei oplossingen te vinden. Van enkelvoudige gasdetectie tot meervoudige gasdetectie, en van draadloze- of verplaatsbare gasdetectie tot vast opgestelde gasdetectie: er is altijd een passende oplossing. Zo ook voor het detecteren van meer “exotische” gassen, oftewel speciale gasdetectie.

 

Voor het meten van waterstof is er bijvoorbeeld de GMI GS700, die ook aardgas detecteert. De Nippon EMP-3 is dan weer een uitstekende oplossing voor het meten van kwikdampen. Bovendien is deze speciale gasdetector draagbaar en meet hij in real-time, zodat je direct beslissingen kunt nemen om medewerkers te beschermen en de continuïteit van je processen te garanderen. Biogas kan gedetecteerd worden met de draagbare GFM 406 of  de stationaire Click! Flexi Stationaire Biogasanalyzer. Een speciale vermelding voor de Honeywell SPM Flex, een ultragevoelige detector die onder andere exotische gassen als hydraden, minerale zuren en amines detecteert. Verder zijn er nog speciale gasdetectoren voor rookgas, methaan, lachgas en formaldehyde.


Heb je een specifieke uitdaging die niet opgelost wordt met de speciale gasdetectie in ons huidige aanbod? Neem dan contact met ons op: onze productexperts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben mogelijk toch een passende oplossing in petto.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen