Passieve Personal Samplers

Passieve personal samplers kopen

Passieve personal samplers zijn een ideale manier om persoonlijke luchtmonsters te nemen. Omdat deze draagbare samplers geen actieve luchtstroom nodig hebben om te werken en bovendien erg klein en licht zijn, kunnen ze een uitstekend beeld geven van de luchtkwaliteit tijdens het dagelijks werk. BaSystemen biedt een aantal specifieke passieve personal samplers aan, allen geschikt voor arbo-metingen en tegen aantrekkelijke prijzen.

Gemakkelijk in gebruik

Een van de grootste voordelen van passieve personal samplers is het feit dat ze zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Een werknemer bevestigt de passieve personal sampler eenvoudig aan zijn werkkleding, en dat is het. Geen gedoe met slangen, batterijen of pompen die het werk alleen maar lastiger maken. Dus zeker een aantrekkelijke optie wanneer je regelmatig onderzoek doet naar bekende gassen of dampen in jouw werkomgeving.

De passieve personal samplers zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Dat betekent dat je, nadat je de instructies voor het gebruik hebt opgevolgd, de samplers opstuurt naar een laboratorium voor verdere analyse. Je kunt ze ook terugsturen naar BaSystemen, dan nemen wij je het werk uit handen en koppelen we de resultaten natuurlijk aan je terug.

 

Verschillende mogelijkheden

BaSystemen biedt verschillende soorten passieve personal samplers aan. De 3M™ Organic Vapor Monitor 3500+ is bijvoorbeeld geschikt voor het passief bemonsteren van verschillende vluchtige organische dampen. De 3M™ Organic Vapor Monitor 3501+ verschilt van de 3500+ vanwege de hoge monsternamesnelheid. Hierdoor worden vluchtige organische dampen ook bij lage concentraties bemonsterd, en is kortetermijnbemonstering mogelijk. Voor het bemonsteren van formaldehyde is er de 3M™ Formaldehyde Badge 3721+, en voor het bemonsteren van ethyleenoxide gebruik je de 3M™ Ethyleen Oxide Monitor 3551+.

 

Meer weten over passieve personal samplers?

Passieve personal samplers dienen een specifiek doel. Ben je benieuwd of onze passieve personal samplers geschikt zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met onze productexperts. Zij kunnen je er alles over vertellen, en denken graag met je mee over de beste oplossing.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen