24/7 inzicht, zekerheid en veiligheid

EMV Monitoring kopen

Elke werkgever is sinds 1 juli 2016 verplicht om maatregelen te nemen als werknemers in hoge mate worden blootgesteld aan elektromagnetische straling. In sommige situaties ligt het daarom voor de hand om de mate van elektromagnetische straling continu in de gaten te houden. Dit is onder andere vaak het geval in laboratoria, ziekenhuizen en datacenters, omdat werknemers hier vaak in contact kunnen zijn met sterke elektromagnetische velden. Bij BaSystemen verkopen we verschillende systemen, zodat je altijd een passende oplossing vindt.

 

EMV meten en verifiëren

Al onze EMV Monitoring-apparatuur is natuurlijk in staat om elektromagnetische velden te meten. Maar kijk je bijvoorbeeld specifiek naar de MonitEM en MonitEM Lab van Wavecontrol, dan kies je voor een oplossing die direct verifieert of de gemeten straling binnen de vooraf ingestelde grenswaardes valt. Vervolgens kan er op verschillende manieren een melding gedaan worden door de EMV-apparatuur, bijvoorbeeld een akoestisch alarm of een melding naar de controlekamer.

 

Veel mogelijkheden 

Onze productexperts zijn helemaal thuis in de wereld van EMV Monitoring. Dat betekent dat we je altijd van het juiste advies kunnen voorzien. Bovendien is er in ons uitgebreide assortiment altijd een goede oplossing te vinden. Er is bijvoorbeeld apparatuur speciaal voor laboratoria en ziekenhuizen. Ook zijn er zowel vast gemonteerde monitors die gebruik maken van netvoeding en hun data via kabels delen, als semi-draagbare monitors die de gegevens draadloos verzenden. Deze EMV-monitors kunnen zelfs uitgerust worden met een optioneel zonnepaneel voor de stroomvoorziening, wat bijvoorbeeld ideaal is bij metingen op hoogte.

 

Ook voor de telecomsector

Elektromagnetische velden monitoren is natuurlijk ook erg belangrijk in de telecomsector. Met de SMP3 van Wavecontrol kies je voor een 3-in-1 EMF veldsterktemeter met ontzettend veel mogelijkheden, die desondanks zeer eenvoudig te gebruiken is. Ook zijn er oplossingen om het elektromagnetische veld te monitoren dat wordt veroorzaakt door wifi, bijvoorbeeld met de cMonitEM.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen