Nauwkeurige resultaten in elke situatie

EMV Probes kopen

Elektromagnetische velden onstaan uit verschillende bronnen en in vele frequenties. Daarom kunnen onze geavanceerde EMV-meters uitgerust worden met allerlei meetsondes of EMV Probes. Bovendien zijn deze probes verwisselbaar, zodat je met dezelfde meter verschillende velden kunt meten. Bekijk ons uitgebreide aanbod, of neem contact op met onze productexperts voor een vrijblijvend advies op maat.

EMV Probes kopen: welke mogelijkheden zijn er?

Zoals je ziet aan het uitgebreide productaanbod zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je koopt bijvoorbeeld EMV probes die alleen elektrische velden meten, of juist probes die zowel elektrische als magnetische velden meten. 

Ook zijn er verschillende probes voor verschillende frequentie- en amplitudebereiken beschikbaar. We verkopen bijvoorbeeld probes speciaal voor hoogspanning, mobiele telefonie, radiozendmasten en wifi-velden. Eigenlijk zijn alle elektromagnetische velden die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen te meten met een of meerdere van de probes uit ons assortiment.

Wil je zowel statische, magnetische als elektrische velden meten, dan ligt de keuze voor een WP50, WP400, WP400-3 of WP400c meetsonde voor de hand. Deze meten allen weer in een ander frequentiebereik.

Ben je op zoek naar een EMV Probe die alleen elektrische velden meet, dan kies je afhankelijk van het bereik voor een WPF3, WPF6, WPF8, WPF18, WPF40, WPF60 of WPF60s probe. Deze probes zijn afhankelijk van de uitvoering geschikt voor metingen van 100kHz - 3GHz tot 1MHz - 60 GHz. Speciaal voor het meten van wifi-frequenties is er nog de WP WiFi-meetsonde.

Tot slot verkopen we nog EMV Probes die alleen magnetische velden meten: de WPH60, WPH1000 en WPH-DC zijn hiervoor geschikt. Speciaal voor het meten van telecomfrequenties is er nog de WPT meetsonde.

Zie ook onderstaande afbeelding, voor een snel overzicht van frequentiebereik van veel verkochte meetsondes. 

Basystemen Waveconrol Selectie Van Meetsondes

Welke EMV Probe heb ik nodig?

Om te voldoen aan de 2013/35/EU-richtlijn heb je in de meeste gevallen aan een probe genoeg. Onze productexperts staan klaar met vrijblijvend advies om ervoor te zorgen dat je de juiste meetapparatuur koopt. Bovendien kun je later altijd nog andere probes kopen of huren, mocht de situatie daarom vragen.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen