Alleen werken

Alleen werken

Alleen werken is in sommige functies of situaties onvermijdelijk. Dat hoeft ook geen probleem te zijn, al brengt het alleen werken soms wel extra risico’s met zich mee. Er zijn tenslotte geen collega’s in de buurt die kunnen ondersteunen of ingrijpen bij onverwachte situaties. Werkt de alleenwerker ook nog met of in de buurt van gevaarlijke gassen, dan is een vorm van persoonsalarmering zeer gewenst. Bij BaSystemen vind je daarom een breed aanbod producten waarmee werkgevers een veilige werkplek voor alleen werkende werknemers kunnen garanderen.

 

Man-down systemen zijn er in verschillende vormen en maten. Ze hebben met elkaar gemeen dat er een bewegingsdetector aanwezig is om vallen of te lang stil liggen op te merken, communicatiemogelijkheden om alarm te slaan en een vorm van locatiebepaling om de positie automatisch door te geven aan hulpverleners. De meesten zijn ook uitgerust met een noodknop waarmee direct alarm geslagen kan worden.

BaSystemen is sinds de oprichting gespecialiseerd in Persoonsalarmering. Onze productspecialisten kunnen u feilloos de juiste oplossing aanbevelen voor elke situatie. Verder bieden we uiteraard de nodige hulp en adviezen bij het implementeren van de bescherming van uw medewerkers.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen