Gasdetectie

Gassen kunnen in allerlei soorten gevaarlijk zijn voor je medewerkers. Door gasdetectie in te zetten kun je op tijd ingrijpen als dat nodig is en op die manier de veiligheid garanderen. Bij BaSystemen vind je een uitgebreid assortiment gasdetectoren, zodat we voor elke uitdaging een passende oplossing hebben.

Waarom gasdetectie?

Gassen in de lucht die giftig zijn bij het inademen, problemen door zuurstofgebrek of explosiegevaar door gas: het zijn allemaal voorbeelden van bijzonder gevaarlijke situaties die de veiligheid van je medewerkers en de continuïteit van je bedrijf kunnen beïnvloeden. Wordt er in jouw organisatie met gassen gewerkt, of bestaat er een risico dat er gassen vrijkomen? Dan is het in veel gevallen aan te raden om gasdetectie toe te passen, zodat er geen ongelukken gebeuren.

Of je nu gaslekken wilt opsporen, besloten ruimtes wilt vrijgeven of de VOS-concentratie wilt meten: onze productspecialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte oplossing.

 

Mogelijkheden gasdetectie

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van gasdetectie. Denk bijvoorbeeld aan draadloze gasdetectie, die vooral wordt toegepast als je medewerkers op veel verschillende plekken werken. Enkelvoudige gasdetectie kan bijvoorbeeld ingezet worden als er één gassoort in de gaten gehouden moet worden, terwijl meervoudige gasdetectie veel meer sensoropties heeft.

Daarnaast zijn er nog mogelijkheden voor gasdetectie in vaste opstelling of juist verplaatsbare gasdetectie. Ook op het gebied van gaslekdetectie is er altijd een passende oplossing. Daarnaast is er speciale gasdetectie voor bijvoorbeeld kwik, benzeen en formaldehyde. Tot slot zijn er voor het meten van vluchtige stoffen verschillende PID-meters en hebben we natuurlijk de juiste accessoires om gasdetectie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Advies en onderhoud

BaSystemen verzamelt al sinds de oprichting in 2009 veel kennis en ervaring op het gebied van gasdetectie. Onze adviseurs kunnen je daardoor met elke uitdaging helpen, vooral omdat we een onafhankelijke leverancier zijn. Onze technische dienst kan daarnaast alle gasdetectieapparatuur uitstekend kalibreren en onderhouden.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen