Geluid

Om gehoorschade te voorkomen moeten werknemers in lawaaiige omgevingen gehoorbescherming dragen. Om medewerkers de juiste gehoorbescherming aan te bieden, moet het geluid gemeten worden.

Met een goede geluidsmeter kunt u metingen doen die voldoen aan de ISO9612 standaard. Dat betekent dat hij nauwkeurig is en, mits goed gekalibreerd, ook de mogelijkheid biedt verschillende metingen met elkaar te vergelijken. Verder neemt een goede geluidsmeter u veel werk uit handen door gemakkelijke analyse van de meetwaarden, zowel in het toestel als bij het rapporteren.

BaSystemen werkt al sinds haar oprichting in 2009 nauw samen met fabrikanten en gebruikers van geluidsmeters. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring welke geluidsmeter in welke toepassing goed werkt. Daarbij zijn de geluidsmeters die wij leveren van absolute topklasse, zodat u de nauwkeurigheid en herhaalbaarheid krijgt die uw toepassing nodig heeft.

Neem contact op met onze productspecialisten voor een goed gesprek en een advies op maat op het gebied van geluidsmetingen!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen