Persoonsgebonden bescherming

Persoonlijke EMV-meters kopen

Toebehoren voor EMV-meters kopen

Met het toebehoren voor EMV-meters kies je voor de perfecte aanvulling op de EMV-monitoring, EMV-probes of persoonlijke EMV-meters van BaSystemen. Heb je een vraag over een van de accessoires op deze pagina, of heb je een specifieke uitdaging die niet opgelost wordt met het toebehoren voor EMV-meters op deze pagina, neem dan contact op met onze productexperts.

De SMP3 van Wavecontrol is een van de meest gebruikte EMV-meters, om precies te zijn een EMF-veldsterktemeter. Om het uitvoeren van metingen in het veld makkelijker te maken, bieden we twee accessoires voor het reizen met de SMP3 en bijbehorende probes. Ten eerste is er de koffer op maat voor de SMP3. Het gaat om een robuuste koffer waar het kostbare meetinstrument goed beschermd in vervoerd kan worden. Ook is er ruimte voor 3 probes, waaronder een groot vak voor de WP-400.

Voor een nog mobielere manier om de SMP3 en probes te vervoeren, is er de Wavecontrol SMP3 rugzak. Ook hierin is er ruimte voor de SMP3 en drie probes, waaronder de WP-400. Ook kleine accessoires als een notitieblok en pennen kunnen mee in deze backpack. Een echte aanwinst voor de arbeidshygiënist.

Voor het uitvoeren van langdurige metingen op specifieke hoogtes met de SMP3, hebben we een houten tripod of driepoot in het assortiment. Het monteren van de SMP3 gaat erg eenvoudig, waarna deze stevig en stabiel kan blijven staan. De houten tripod heeft bovendien veel instelmogelijkheden, zodat je altijd de juiste manier van meten vindt.

Maak je gebruik van de WaveMon persoonlijke EMV-monitor? Dan is het Wavemon veiligheidskoord mogelijk een interessant toebehoren om te kopen. Hiermee blijft de Wavemon gegarandeerd goed bevestigd. Tot slot is er ook nog de WaveStick voor gebruik met de Wavemon. Deze stevige en lichtgewicht stok is te gebruiken als een verlenging van de arm, om zo altijd op de juiste plek te kunnen meten. 

 

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen