Binnenklimaatmeter

Klimaatmeters zijn al jaren één van de specialisaties van BaSystemen. Zéker de laatste jaren is CO2 een veelgebruikte indicator om de luchtkwaliteit en luchtverversing binnenshuis te monitoren. Maar andere belangrijke parameters voor een prettige werkomgeving zijn temperatuur, luchtvochtigheid en tocht. Bekijk hieronder de verschillende meetinstrumenten voor binnenklimaat.

Met een CO2 meter verkrijgt u snel en eenvoudig inzicht in de mate van ‘verse lucht’ en kunt u op basis van data desgewenst acties ondernemen. In de frisse buitenlucht zijn CO2 concentraties rond de 420-450 ppm (parts per million) aanwezig. In de binnenlucht (in bijvoorbeeld scholen en kantoren) is het raadzaam om onder de 1000 ppm te blijven. Niet alleen voor de concentratie, maar ook voor voldoende luchtverversing.

COVID-19 heeft het belang van goede luchtkwaliteit in gebouwen zoals scholen, kantoren of winkelcentra prominenter op de agenda gezet. Tegenwoordig wordt dit ook gesteund door de overheid door middel van de zogenaamde SUVIS regeling. Dit maakt het mogelijk voor scholen om middels subsidie laagdrempeliger CO2 meters aan te kunnen schaffen. BaSystemen denkt hierin graag met u mee en biedt talloze CO2 meetoplossingen die hiervoor in aanmerking kunnen komen.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen