Uitgebreid assortiment en advies op maat

Gasdetector huren

Gasdetectie is voor veel bedrijven ontzettend belangrijk. Zo voorkom je dat gassen voor gevaarlijke situaties zorgen, en garandeer je de veiligheid van je medewerkers. BaSystemen verhuurt gasdetectoren in allerlei soorten en uitvoeringen. Onze experts zorgen er bovendien niet alleen voor dat ze uitstekend onderhouden en gekalibreerd zijn, maar adviseren je ook over de juiste gasdetector in jouw situatie.

Gasdetectie: vaak onmisbaar

Als er in jouw bedrijf met gassen gewerkt wordt, of wanneer risico’s bestaan dat gassen vrijkomen, is gasdetectie vaak onmisbaar. Of het nu giftige gassen zijn, of gassen die voor zuurstofgebrek of explosiegevaar kunnen zorgen: je wilt zekerheid en veiligheid. Door een gasdetector te huren, wordt onzichtbaar gas zichtbaar. Zo weet je wat de situatie is en voorkom je ongelukken. Al sinds de oprichting van BaSystemen in 2009 zijn we actief in de wereld van gasdetectoren. Profiteer van onze ruime kennis en ervaring en huur de perfecte gasdetector voor jouw uitdaging!

 

Een greep uit het assortiment

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het huren van een gasdetector bij BaSystemen. Een goede eerste lijn van bescherming is bijvoorbeeld een persoonlijke enkelgasdetector. Deze wordt door een persoon aan de werkkleding gedragen en meet één specifiek gas. Dankzij de verscheidenheid aan sensoren kunnen allerlei gassen gemeten worden.

Is het meten van een soort gas niet genoeg, dan kom je uit bij het huren van een multigasdetector. Er zijn persoonlijke multigasdetectoren, gepompte multigasdetectoren met PID en multigasdetectoren zonder PID. Daarnaast zijn er ook hoogwaardige PID-meters of benzeenspecifieke PID-meters te huur.

Daarnaast zijn er nog een aantal zeer specialistische oplossingen te huur, zoals een kwikdamp-analyzer, formaldehyde-meter en VOC-analyzer. Met een areamonitor houd je eenvoudig de gasconcentraties op een bepaalde locatie in de gaten, en tot slot gebruik je een gasmeetbuisjespomp als een digitale gasdetector niet toegepast kan worden.

 

Advies nodig?

Zoals je ziet, is er veel mogelijk als je een gasdetector wilt huren. Onze experts voorzien je graag van het juiste advies, zodat je de perfecte keuze maakt. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen