Gasdetectie

Gasdetectie is een van de meest zichtbare manieren om de veiligheid van uw medewerkers te beschermen. Giftige gassen in de lucht, explosiegevaar en zuurstofgebrek zijn immers bijzonder gevaarlijk, niet alleen voor de veiligheid van uw medewerkers maar ook voor de continuïteit van uw bedrijf.

BaSystemen heeft sinds haar oprichting in 2009 veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gasdetectie. Vanaf een vroeg stadium beschikken wij over een volledig ingerichte- en opgeleide technische dienst die ook op locatie gasdetectieapparatuur kan kalibreren en onderhouden.

Bovendien is BaSystemen een onafhankelijke leverancier die kan leveren wat u nodig heeft. Verder werken we samen met enkele fabrikanten van topklasse apparatuur, zodat u kunt vertrouwen op de toestellen die wij leveren.

Of u nu lekken wilt opsporen, besloten ruimten vrijgeven, de VOS-concentratie wilt meten of uw medewerkers uitrusten met piepers van hoge kwaliteit: onze productspecialisten staan u graag te woord om de oplossing te zoeken die het beste past bij u en uw medewerkers.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen