Draadloze gasdetectie

Onder draadloze gasdetectie verstaan we apparatuur die gegevens draadloos en automatisch doorsturen aan een centrale. Dit soort apparatuur is ideaal wanneer uw werknemers op veel verschillende plekken aan het werk zijn en wanneer de werkomgeving onoverzichtelijk is. Ook als vervanging van vast opgestelde gasdetectie bij een plant stop is draadloze gasdetectie onmisbaar.

Ook leveren we toestellen die simpelweg neergezet kunnen worden om groepen medewerkers of bepaalde gebieden te beschermen tegen gasgevaren. Deze zijn bijzonder gemakkelijk en snel in te zetten, wat u de mogelijkheid geeft de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij incidenten en ongevallen.

De meeste draadloze persoonlijke gasdetectieapparatuur is voorzien van een man-down alarm, zodat ook wanneer een medewerker valt of niet meer beweegt direct automatisch alarm geslagen wordt.

Met draadloze gasmonitors weet u altijd aan welke gasconcentraties uw medewerkers van moment tot moment worden blootgesteld. Zo weet u nog beter of de situatie op de werkvloer veilig is. Alarmen komen onmiddellijk binnen in de centrale, die automatisch alle dragers van draadloze gasdetectie kan alarmeren. U verliest geen tijd met evacuatie op de momenten waarin elke seconde telt.

BaSystemen levert diverse draadloze gasdetectie-instrumenten. Zowel draagbaar, tijdelijk vast en persoonlijke instrumenten. Bovendien werken al die instrumenten met elkaar samen en vormen ze een betrouwbaar, zelf herstellend netwerk waar u geen omkijken naar heeft.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen