Enkelvoudige gasdetectie kopen

Enkelvoudige gasdetectie is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een manier om de aanwezigheid van een bepaald type gas te detecteren. Onze enkelvoudige gasdetectoren zijn er in alle soorten en maten, en kunnen uitgerust worden in vrijwel alle mogelijke varianten. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige maar betrouwbare H2S- of CO-pieper, of een volledig draadloze en dataloggende gasdetector zoekt die alle elektrochemisch meetbare stoffen detecteert: bij BaSystemen hebben we het! Ook de meest compacte PID-meter vind je natuurlijk terug in ons uitgebreide assortiment.

Waarom enkelvoudige gasdetectie kopen?

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarin je op de hoogte bent van de aanwezigheid van gevaarlijk gas, maar alsnog de nodige voorzorgsmaatregelen wil treffen om je werknemers en bedrijfsvoering te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan methaan dat vaak aanwezig is in aardgas en kan leiden tot explosies. Ook zijn er voorbeelden te bedenken waarin enkelvoudige gasdetectie toegepast wordt om het gehalte koolmonoxide of zuurstof te meten. Onze productexperts kunnen je in vrijwel alle gevallen voorzien van de juiste enkelvoudige gasdetector en bijpassende sensor.

 

In ons assortiment vind je onder andere de WatchGas SST1, die ATEX-gecertificeerd is. Ben je op zoek naar enkelvoudige gasdetectie in combinatie met MESH-connectiviteit, dan zijn er de ToxiRAE Pro CO2, ToxiRAE Pro EC en ToxiRAE Pro LEL. Ook de ToxiRAE Pro PID is optioneel uit te rusten met MESH-connectiviteit. Daarnaast zijn er nog vele andere lichte en kleine enkelvoudige gasdetectoren die precies doen wat je ervan verwacht: een enkele gas detecteren en op die manier je medewerkers beschermen.

Voordelen enkelvoudige gasdetectie

  • Vrijwel alle singlegasdetectors zijn bijzonder compact. Ze zijn dus makkelijk te dragen en zitten niet in de weg
  • Ook zijn ze degelijk en stootvast uitgevoerd
  • Het bedieningsgemak is hoog

Waarom enkelvoudige gasdetectie kopen bij BaSystemen?

Zoals je ziet hebben we een zeer uitgebreid assortiment enkelvoudige gasdetectoren. Daarnaast zijn onze productexperts met recht experts te noemen: ze weten van elk model en type precies wat de de juiste toepassingen zijn, dus kunnen ze je van uitstekend advies op maat voorzien. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor vakkundige service en kalibratie.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen