Voorbereid op elke situatie

Geluid meten: accessoires kopen

Naast geluidsmeters en geluidsdosismeters koop je bij BaSystemen ook de juiste accessoires voor jouw situatie. Zo is er een eenvoudig te gebruiken kalibrator voor geluidsmeters en een handige kit om de geluidsmeter te beschermen bij onbemande metingen.

Geluidskalibrator kopen

Een geluidsmeter die niet gekalibreerd is, geeft hooguit een indicatie van de hoeveelheid geluid, en dat is in veel gevallen niet voldoende. Met de Casella CEL-120 hebben we een geluidskalibrator in ons assortiment die zeer eenvoudig te bedienen is. Het is bovendien robuuste apparatuur die tegen een stootje kan, en daarmee dus prima in een werkomgeving gebruikt kan worden. In combinatie met de geluidsmeters van Casella is het eigenlijk bijna niet mogelijk dat er onjuist gekalibreerd wordt. Er is een versie voor geluidsmeters met klasse 1-microfoons en klasse 2-microfoons. Twijfels over de juiste meetapparatuur voor jouw situatie? Neem dan gerust contact op met onze productexperts.

Meetkit voor milieumetingen

Wil je voor langere tijd het geluid meten in een situatie waarin de geluidsmeter goed beschermd moet worden? Dan is de Casella Environmental Kit precies wat je nodig hebt. Deze kit is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Casella CEL-63x. De kit bestaat uit een stevige koffer, die weersbestendig is volgens de IP-65, waar de geluidsmeter in geplaatst wordt. Met de bijgeleverde verlengkabel kan de microfoon tot 30 meter buiten de koffer neergezet worden. De tripod en windbol zorgen ervoor dat de microfoon stevig en beschermd staat. Bovendien is de Casella Environmental Kit voorzien van een oplaadbare accu, waarmee je tot wel 10 dagen lang het geluid kan meten.

Andere accessoires nodig?

Heb jij een uitdaging op het gebied van geluid meten waarvoor je andere accessoires nodig hebt dan wat je op onze site vindt? Geen nood: we hebben een groot netwerk van producten om ons heen, waardoor we je bijna altijd verder kunnen helpen. Neem even contact met ons op om je situatie te bespreken, dan kijken we wat er mogelijk is!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen