Zekerheid over de luchtkwaliteit

Apparatuur voor luchtbemonstering huren

Werken in vervuilde lucht kan allerlei gevaren opleveren voor je medewerkers. Door een oplossing voor luchtbemonstering te huren bij BaSystemen, verzeker je jezelf van een gekalibreerde en up-to-date-oplossing. Zo verkrijg je zekerheid over de situatie en kun je, als het nodig is, de juiste bescherming bieden en maatregelen nemen. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren over het huren van de juiste apparatuur voor luchtbemonstering.

Varianten luchtbemonstering

De verschillende varianten luchtmonsternamepomp onderscheiden zich vooral in de flow waarmee ze kunnen bemonsteren. De luchtmonsternamepomp low-flow is bijvoorbeeld geschikt voor flow tot 500 milliliter per minuut. Vaak worden deze pompen gebruikt om persoonlijke blootstelling aan gevaarlijke gassen en dampen te kunnen meten. Een medium-flow luchtmonsternamepomp is bedoeld om te meten in het bereik tussen 1500 en 5000 milliliter per minuut. Ze zijn ideaal om persoonlijke metingen te verrichten naar stofblootstelling, bijvoorbeeld in combinatie met een digitale stofmeter. High-flow luchtmonsternamepompen werken in een bereik tussen de 5 en 12 liter per minuut, en zijn bijvoorbeeld erg geschikt om metingen naar asbestblootstelling te verrichten. 

 

Moet de luchtbemonstering voldoen aan de richtlijnen uit de arbowet, dan is het belangrijk dat voor en na de meting de flow van de pomp gecontroleerd wordt. Dat kan eenvoudig met een flowkalibrator, die natuurlijk ook bij ons te huur is. Ben je op zoek naar een kant-en-klare oplossing om persoonlijke luchtmonsternames uit te kunnen voeren? Dan is het huren van de PAS-pomp-meetset ideaal. Afhankelijk van de toepassing bestaat deze meetset uit een low-flow of medium-flow luchtmonsternamepomp, een flowkalibrator en de nodige hulpmiddelen om de beoogde metingen uit te kunnen voeren. Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken, zodat we de meetset daar perfect op kunnen laten aansluiten. Heb je andere vragen, dan staan onze experts natuurlijk ook voor je klaar.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen