Vast opgestelde gasdetectie kopen

Vast opgestelde gasdetectie heeft al bij ontzettend veel bedrijven zijn meerwaarde bewezen. Bij BaSystemen vind je een compleet aanbod voor deze toepassing. We kunnen vrijwel iedere denkbare meetkop leveren, inclusief de bijbehorende controllers en advies met betrekking tot de installatie van het gehele systeem. Zo leveren wij meetkoppen voor explosiegevaar, zuurstofgehalte, giftige stoffen en zelfs een vast opgestelde PID-meters behoort tot de mogelijkheden.

Waarom vast opgestelde gasdetectie?

Vast opgestelde gasdetectie heeft in een aantal situaties voordelen ten opzichte van verplaatsbare gasdetectie. Zo is het met stationaire gasdetectie mogelijk om een koppeling te maken met het procesbeheersysteem in je gebouw, zodat er bijvoorbeeld automatisch kleppen of luiken geopend of gesloten kunnen worden bij de detectie van gassen. Het is ook mogelijk om vast opgestelde gasdetectie toe te passen bij kranen en kleppen waar veel risico op lekkage is. Eveneens is stationaire gasdetectie verbonden aan netvoeding, waardoor het jaarrond 24/7 operationeel is.

 

BaSystemen heeft veel ervaring op het gebied van vast opgestelde gasdetectie, en ondersteunen in alle denkbare situaties. Of je nu slechts een paar meetkoppen nodig hebt of juist een grote faciliteit volledig wilt monitoren: wij hebben de kennis en apparatuur in huis om een systeem samen te stellen dat perfect past. Het maakt bovendien geen verschil of het gaat om vast opgestelde gasdetectie in bestaande bouw of nieuwbouw: er is altijd een passende oplossing.

 

Naast de meetkoppen leveren we ook de controllers, van een enkele alarmschakelunit tot parken die vele tientallen of zelfs honderden meetkoppen monitoren en in het geval van een alarm voor ieder kanaal gepaste actie ondernemen.

 

Naast het kopen van vast opgestelde gasdetectie, kun je bij BaSystemen ook terecht voor het juiste onderhoud aan de apparatuur. Dit doen we in de meeste gevallen op locatie, waarbij er zo min mogelijk ongemak en oponthoud ontstaat. Neem contact op met onze productexperts bij vragen over het kopen van vast opgestelde gasdetectie en het onderhoud ervan.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen