Accessoires die het verschil maken

Toebehoren voor man down systeem kopen

Bij BaSystemen vind je niet alleen een breed aanbod man down systemen waarmee je alleen werkende medewerkers veiligheid biedt. We hebben ook een uitgebreid assortiment accessoires voor de flexibele systemen die we verkopen, zodat je jouw man down systeem helemaal naar eigen inzicht kunt samenstellen. Bekijk de draagopties, laadstations en overige toebehoren.

Toebehoren voor Blackline Safety G7c

De G7c van Blackline Safety is het meest complete man down systeem uit ons aanbod. Met de juiste accessoires maak je het systeem helemaal af.

Zo is er het Blackline G7 Dock, waarmee je het kalibreren, bumptesten en opladen van de G7c heel eenvoudig maakt. Het is geschikt voor alle G7c-varianten en bovendien zeer kostenefficiënt. Met het G7 PowerPack kies je voor een simpele manier om de levensduur van de batterij van de G7 te verdubbelen. Dit is vooral van toegevoegde waarde als je uitgebreide sensoren toevoegt aan de G7-apparaten, zodat er zonder problemen een complete werkdag veilig gewerkt kan worden zonder tussentijds opladen.

 

Blackline Safety locatie-beacon voor extra veiligheid

Als het standaard GPS-signaal van de Blackline G7-serie niet voldoende is, dan is er de mogelijkheid om locatie-beacons te installeren van Blackline Safety. Door deze in en rond de beoogde faciliteiten neer te zetten, kunnen alleenwerkers ook zonder GPS-signaal snel gevonden worden in geval van nood.

 

Toebehoren voor TWIG 

TWIG biedt een uitgebreid assortiment man down systemen aan. Daarnaast zijn er verschillende accessoires om het werken met deze producten makkelijker en prettiger te maken.

Zo is er het TWIG oplaadstation in verschillende varianten, waarmee je eenvoudig kunt laden of zelfs instellingen kunt programmeren. Wil je meerdere TWIG-apparaten tegelijkertijd opladen, gebruik dan het TWIG Multi oplaadstation. Daarnaast is er een auto-oplader van TWIG, geschikt voor de meeste TWIG man down systemen. Ook zijn er verschillende accessoires die het dragen van een TWIG man down systeem comfortabeler of makkelijker maken.

 

TWIG Beacon voor extra veiligheid

Is het GPS-signaal in de werkomgeving niet voldoende om de veiligheid van je werknemers te garanderen? Dan kun je TWIG Beacons installeren, die in geval van nood het signaal van een TWIG-apparaat oppikken en doorgeven op welke locatie er hulp nodig is.

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen