Verkoop meetinstrumenten

Zodat u altijd aan de slag kunt

BaSystemen biedt hoogwaardige en innovatieve meetinstrumenten voor iedereen die zich richt op het gezonder en veiliger maken van hun werkplek. Met onze meetapparatuur kunt u de risico's inventariseren en evalueren om ze vervolgens adequaat aan te pakken. Klik hieronder een categorie aan om onze meetapparatuur te bekijken. 

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

VERKOOP VAN MEETINSTRUMENTEN VOOR ARBO, MILIEU & VEILIGHEID

Meetinstrumenten zijn continu onderhevig aan technische innovatie. Ze worden nauwkeuriger en betrouwbaarder, betaalbaarder maar ook slimmer! Denk aan draadloze communicatie om metingen op afstand uit te voeren en te monitoren. Hieronder vindt u een greep van de producten die deel uitmaken van ons assortiment. Maar ook bij een bijzondere vraag helpen onze specialisten u graag aan een oplossing op maat.

Bij BaSystemen kunt u terecht voor meetinstrumenten die naadloos aansluiten bij de werkzaamheden van veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, KAM managers, QHSE managers en andere professionals die zicht met veiligheid en gezondheid op de werkplek bezighouden. Wij bieden talloze meetinstrumenten aan om te ondersteunen bij uw risico inventarisaties en de veiligheid op uw locatie kunnen verhogen. Daarbij kunt u denken aan apparatuur dat helpt bij het meten van: gas, geluid, (fijn)stof, trilling, elektromagnetische straling, klimaat, licht en meer. 

Wij zijn geautoriseerd vertegenwoordiger van verschillende merken. Doordat wij met meerdere partners werken kunnen we daadwerkelijk de juiste oplossing voor uw situatie aanbieden in plaats van steeds maar teruggrijpen naar hetzelfde merk dat ons goed uitkomt

Afhankelijk van uw situatie en de daarbij horende wensen, kunt u in onderstaand overzicht op zoek naar een passend meetinstrument. 

Kunt u de categorie niet vinden of zoekt u liever samen met ons naar de juiste meter, dan staan wij u met plezier te woord.

SMP2 Industry 2