Verkoop meetinstrumenten

Zodat u altijd aan de slag kunt

Bij BaSystemen vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige en innovatieve meetinstrumenten. Hiermee willen we iedereen helpen die zich richt op een gezondere en veiligere werkplek. Met onze meetapparatuur kun je risico’s inventariseren, evalueren om daarna adequaat te kunnen handelen.

Verkoop van arbo-meetapparatuur in verschillende categorieën

Er is ontzettend veel arbo-meetapparatuur beschikbaar. Welke apparatuur er precies nodig is, hangt af van de verplichtingen en wensen in de industrie waarin je actief bent, en natuurlijk de eigen behoeften.

Zo is er bijvoorbeeld meetapparatuur die in te zetten is bij personen die alleen werken in omstandigheden die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Worden medewerkers blootgesteld aan schadelijke elektromagnetische velden, dan ben je als werkgevers zelfs verplicht maatregelen te nemen. Ook het werken met gassen kan gevaar opleveren. Met oplossingen voor gasdetectie kun je op tijd ingrijpen als dat nodig is.

Met oplossingen voor Face Fit Testing zorg je ervoor dat je medewerkers profiteren van de juiste pasvorm wat betreft adembescherming. In sommige gevallen is het ook nodig gehoorbescherming te dragen. Door het geluid te meten, weet je of dat verplicht is. Hetzelfde is eigenlijk van toepassing als het gaat om een veilig klimaat qua temperatuur of hittestress, net als het werken in stoffige omgevingen: in dat geval kun je het stof meten om te zien of je maatregelen moet nemen.

Daarnaast zijn er in allerlei industrieën situaties te bedenken waarin je luchtbemonstering wilt of moet inzetten. Denk aan het werken met asbest of uitdagingen op het gebied van nanostof. Tot slot is er nog een categorie met overige arbo-meetapparatuur, waar we een verzameling apparatuur hebben die niet direct onder een van de eerder genoemde categorieën valt. Bijvoorbeeld  trillingsmeters, bodemvochtmeters, lichtmeters of regenmonitoring.

 

Iets anders nodig? We staan voor je klaar!

Staat de meetapparatuur die je zoekt niet tussen bovenstaande categorieën? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze productspecialisten hebben veel kennis en inzicht in de trends, dus we kunnen je bijna altijd verder helpen.

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

VERKOOP VAN MEETINSTRUMENTEN VOOR ARBO, MILIEU & VEILIGHEID

Meetinstrumenten zijn continu onderhevig aan technische innovatie. Ze worden nauwkeuriger en betrouwbaarder, betaalbaarder maar ook slimmer! Denk aan draadloze communicatie om metingen op afstand uit te voeren en te monitoren. Hieronder vind je een greep van de producten die deel uitmaken van ons assortiment. Maar ook bij een bijzondere vraag helpen onze specialisten je graag aan een oplossing op maat.

Bij BaSystemen kan je terecht voor meetinstrumenten die naadloos aansluiten bij de werkzaamheden van veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, KAM managers, QHSE managers en andere professionals die zich met veiligheid en gezondheid op de werkplek bezighouden. Wij bieden talloze meetinstrumenten aan om te ondersteunen bij jouw risico inventarisaties en de veiligheid op jouw locatie kunnen verhogen. Daarbij kun je denken aan apparatuur dat helpt bij het meten van: gas, geluid, (fijn)stof, trilling, elektromagnetische straling, klimaat, licht en meer. 

Wij zijn geautoriseerd vertegenwoordiger van verschillende merken. Doordat wij met meerdere partners werken kunnen we daadwerkelijk de juiste oplossing voor jouw situatie aanbieden in plaats van steeds maar teruggrijpen naar hetzelfde merk dat ons goed uitkomt

Afhankelijk van jouw situatie en de daarbij horende wensen, kan je in onderstaand overzicht op zoek naar een passend meetinstrument. 

Kun je de categorie niet vinden of zoek je liever samen met ons naar de juiste meter, dan staan wij je met plezier te woord.

SMP2 Industry 2