Lichtmeter

Lichtmeter kopen

Voldoende licht op de werkplek is ontzettend belangrijk. Niet alleen om goed te kunnen zien wat we doen en zo ongelukken te voorkomen, maar ook om klachten als hoofdpijn of vermoeide ogen te vermijden. De KINO LX 200 is een lichte, nauwkeurige, kleine en eenvoudig te bedienen licht- of luxmeter, tegen een aantrekkelijke prijs. 

Toepassingen van lichtmeters

Vernieuw je het verlichtingssysteem of leg je een nieuw verlichtingssysteem aan? Dan kom je er met een lichtmeter snel achter of de lichtniveaus voldoen aan de eisen. Het licht op een werkplek moet bijvoorbeeld feller zijn dan licht in een entreeruimte. 


Het binnenmilieu wordt steeds belangrijker. Het lichtniveau is daar een belangrijk onderdeel van: voldoende licht is goed voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Met een lichtmeter kun je het beschikbare licht controleren en aan de hand daarvan optimaliseren. Ook worden lichtmeters vaak toegepast om te controleren of er qua licht wordt voldaan aan de eisen op het gebied van veiligheid en ergonomie.

 

Waarom de KIMO LX 200?

Bij BaSystemen zijn we trots op ons brede assortiment. Toch heb je bij ons niet veel keuze als het gaat om lichtmeters. Dat komt omdat de KIMO LX 200 eigenlijk aan al onze hoge eisen voldoet. Het meetbereik is bijvoorbeeld erg breed, en de resultaten zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Ook is de LX 200 eenvoudig te bedienen en robuust, zodat het apparaat lang meegaat.

Wat verder opvalt is de ondersteuning voor data-opslag en -analyse met de bijbehorende LLX 200-software.

Tot slot voldoet de KIMO LX 200 aan een aantal belangrijke NEN-normen: de NEN-EN 12464-1 voor licht op de werkplek binnen, de NEN-EN 12464-2:2014 voor licht op de werkplek buiten en de NEN-EN 12193 voor verlichting van sportfaciliteiten binnen en buiten.


Heb je vragen over de KIMO LX 200 of lichtmeters in het algemeen? Neem dan contact op met onze productexperts!

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen