Samenwerkingen

Want samen staan we sterk

Regio Pernis-Rotterdam

BaSystemen en Ecoloss hebben de handen ineen geslagen, zodat u te allen tijde de juiste meetapparatuur ter beschikking hebt. Werkt u in regio Pernis en heeft u dezelfde dag nog gasdetectie nodig? Dan heeft u met behulp van Ecoloss 365 dagen per jaar 24/7 de juiste meetapparatuur letterlijk om de hoek. U kunt bij hen terecht om verscheidene soorten gasdetectie te huren of om uw eigen apparatuur voor onderhoud in te leveren.

Beschikbare apparatuur betreft onder andere persoonlijke gasdetectoren, PID-meters, benzeenmeters en kwik-dampanalyzers. Uiteraard is andere apparatuur in overleg mogelijk. Een spoedlevering vanuit Pernis is aan te vragen middels de meldkamer van Ecoloss. Bel hiervoor naar 010 - 416 25 00. Anderzijds kunt u bellen met uw contactpersoon bij BaSystemen en nemen wij het werk voor u uit handen.

Even niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kunt u een spoedaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. 

Ecoloss is te bezoeken op Bakkersoordsekade 40, 3195 GN Pernis-Rotterdam

 

Regio Amersfoort 

Heeft u met spoed meetapparatuur nodig voor bodemgerelateerde projecten? BaSystemen en Acta Group hebben een gedeelde passie voor veiligheid en gezondheid, en daarom kunt u in spoedgevallen onze meetapparatuur ook gekalibreerd en wel ophalen in Amersfoort. Beschikbare apparatuur betreft onder andere persoonlijke gasdetectoren, PID-meters, benzeenmeters en bodemvochtmeters. Uiteraard is andere apparatuur in overleg mogelijk.

Dankzij deze samenwerking heeft u de nodige apparatuur binnen handbereik. U kunt bij Acta Group terecht om verscheidene soorten gasdetectie te huren of om uw eigen apparatuur voor onderhoud in te leveren.

Een spoedlevering vanuit Amersfoort is aan te vragen via het onderstaand aanvraagformulier. Anderzijds kunt u bellen met uw contactpersoon bij BaSystemen en nemen wij het werk voor u uit handen.

Even niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kunt u een spoedaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. 

Acta Group is te bezoeken op Spacelab 51, 3824 MR Amersfoort