Huur de juiste apparatuur voor zekerheid

Face Fit Testing

Adembescherming is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Maar die adembescherming werkt alleen als de pasvorm perfect is. Met Face Fit Testing test je precies dit, zodat je zekerheid krijgt dat de geboden adembescherming ook daadwerkelijk beschermt tegen de aanwezige stoffen of gassen. Zo reduceer je blootstelling onder je medewerkers tot een minimum. Bij BaSystemen huur je de juiste apparatuur om Face Fit Testing uit te voeren. Onze experts voorzien je natuurlijk ook van het juiste advies.

Verhuur van Face Fit Tester

Adembescherming is verplicht in de asbestsector, maar wordt ook in andere sectoren steeds populairder. Dat is ook niet vreemd, omdat adembescherming zoals gezegd weinig zin heeft als de pasvorm niet goed is. Van wegwerpmasker tot volgelaatmaskers, en van CBRN-gasmaskers, Powered Air-Purifying Respirators (PAPR) en Self-Contained Breathing Apparatus (SCBA): met Face Fit Testing zorg je voor inzicht in de pasvorm. Je kunt bij ons terecht voor het huren van kwantitatieve Face Fit Tester en de juiste adapters.

 

Wat is kwantitatieve Face Fit Testing?

Kwantitatieve Face Fit Testing houdt in dat je op objectieve wijze de pasvorm van adembeschermingsmiddelen controleert. De deeltjes binnen en buiten het masker worden zeer nauwkeurig gemeten en met elkaar vergeleken, zodat er een uitstekend beeld ontstaat van de pasvorm. De Face Fit Testers die we verhuren, zijn dankzij de geboden adapters geschikt voor praktisch alle typen adembeschermingsmiddelen. 

 

Waarom Face Fit Tester huren?

Een Face Fit Tester aanschaffen kan een flinke investering zijn. En dat terwijl huur ook een uitstekende optie is. Dat zit zo: zodra je de pasvorm van een bepaald type masker bij een specifieke gebruiker hebt getest en geoptimaliseerd, hoef je daarna niet steeds opnieuw te meten. Je kunt dus een hele tijd vooruit, zolang je dezelfde maskers blijft gebruiken en er niet te veel verandert aan het gelaat van je medewerker. Dat maakt het huren van Face Fit Test-apparatuur een verstandige keuze.

 

Groot assortiment

Plezier, veiligheid en gezondheid

Behulpzaam

Verhuur, verkoop en onderhoud

Weet u nog niet welk artikel u precies nodig heeft?

Vertel wat u zoekt en wij helpen u op weg!

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen