✓  Groot assortiment  ✓  Plezier, veiligheid en gezondheid  ✓  Meedenken, -helpen en -werken  ✓  Verhuur, verkoop en onderhoud

Meetinstrumenten voor Arbo en Veiligheid

BaSystemen helpt veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten dagelijks om werkplekken veiliger en gezonder te maken. Een veilige en gezonde omgeving is een voorwaarde om ergens met plezier te werken. En mensen die met plezier hun werk doen, werken harder, efficiënter en letten beter op. Gezondheid, veiligheid en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Van probleem naar oplossing

Voor elk probleem is er maar één ding: een oplossing. Bent u op zoek naar een meter of meetinstrument? BaSystemen adviseert u graag. Heeft uw meter onderhoud nodig, of moet uw meter gekalibreerd worden? Ook dan staat BaSystemen voor u klaar. Wilt u meer weten over hoe u zelf uw instrument veilig en efficiënt kunt gebruiken? BaSystemen stelt al zijn kennis over meetinstrumenten beschikbaar.

Ontwikkelingen

Meetinstrumenten zijn continu onderhevig aan technische innovatie. Ze worden nauwkeuriger en betrouwbaarder, betaalbaarder maar ook slimmer! Denk aan draadloze communicatie om metingen op afstand uit te voeren en te monitoren. Hieronder een korte impressie en link naar meer informatie.

Meetinstrumenten voor Arbo en Veiligheid

Meer weten over onze meetinstrumenten?

Wat vinden onze klanten?

Bijna vanaf de oprichting doe ik zaken met BaSystemen. Een fijn bedrijf dat meedenkt met zijn opdrachtgevers. De medewerkers hebben kennis van zaken en zijn zeer service gericht. Bij vragen en verzoeken ontvang je snel een gericht persoonlijk antwoord. Spoed is spoed en binnen korte tijd is apparatuur op locatie. Ook het kalibreren op locatie is een absolute plus en indien dit niet mogelijk is zelfs vervangende apparatuur mogelijk. Al met al een erg fijn professioneel bedrijf om mee samen te werken en aan te bevelen bij samenwerkende bedrijven of opdrachtgevers. Annemieke Bantema - de Beurs

Veiligheidskundige

BaSystemen staat altijd voor ons klaar en is een betrouwbare en professionele bondgenoot. Zo ken ik Sebastiaan en zijn team al heel veel jaren. Mijn  ervaring is dat ze altijd beschikbaar zijn om met raad en daad te zoeken naar naar oplossingen voor arbeidshygiëne metingen. Het maakt niet uit, waar je ook bent. Van Nederland tot zelfs aan de andere kant van de oceaan. Sebastiaan en Khoa genieten van hun werk en tegelijk hebben ze ons steeds naar volle tevredenheid ondersteund met apparatuur en met know-how. Naar mijn ervaring is BaSystemen een betrouwbare en professionele bondgenoot voor arbeidshygiënisten.

  Vincent A. Correia

Eigenaar, Correia-IH-Consultancy

Als enthousiaste en gedreven HVK werken we graag samen met een gelijkgestemd en service gericht bedrijf zoals BaSystemen. Deskundig, gedreven om te helpen en altijd met plezier. Samen de klant bedienen waarbij ieder zijn expertise inbrengt; zij voor de high-end meters en wij voor de interpretatie. Ik ken Sebastiaan en zijn team al vanaf het begin en waardeer hun ondersteunende inzet. BaSystemen geeft daarnaast mede invulling aan de DLP cursussen die wij geregeld organiseren. We doen het met plezier. Voor u!

  Winfred Westerman

Gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige

Een greep uit onze partners