Koop en huuradvies

Een investering in de toekomst

Heeft u een nieuwe meter nodig, maar twijfelt u over kopen of huren? Kopen heeft als voordeel dat u de meter te allen tijde kunt gebruiken. Maar kopen heeft ook nadelen. Denk aan de investering en het onderhoud. Wat in uw situatie de beste keuze is? BaSystemen denkt graag met u mee en adviseert u graag over de beste investering in de toekomst.

Investeren in een nieuwe meter

Investeren in een nieuwe meter is slim als u de meter regelmatig gaat gebruiken. De investering is dan immers zo terugverdiend. Bovendien leert u het apparaat kennen als u het dagelijks gebruikt. Hierdoor meet u efficiënter en kunt u de meetresultaten steeds sneller interpreteren.

Een meter kiezen

Heeft u een meter op het oog, maar twijfelt u of deze meter de beste optie is voor u? Neem dan contact op met de experts van BaSystemen. Laat ons weten waarvoor u een meter zoekt en u krijgt, geheel gratis en vrijblijvend, van ons een passend advies.

Een meter huren

Huren is interessant als u werkt aan korte projecten of als u het meetinstrument incidenteel gebruikt. Weet u niet zeker welke meter u het best kunt inzetten? BaSystemen denkt graag met u mee, zodat u voor een korte periode kunt werken met hoogwaardige meetapparatuur. Heeft u niet eerder gewerkt met een bepaald meetinstrument? Dan brengt BaSystemen de apparatuur bij u langs en krijgt u meteen een praktische gebruiksinstructie. Heeft u tijdens het meten vragen? Bel dan met de experts van BaSystemen.

Vragen?

Bel gerust als u een eerlijk en praktisch advies nodig heeft. Ook als u tijdens het gebruik van uw instrument vragen heeft. De experts van BaSystemen staan u graag te woord en helpen u verder.