Service en kalibratie

Uw meters in topconditie

Sommige metingen voert u dagelijks uit, andere metingen doet u minder vaak. Wat en wanneer u ook wilt meten, u moet kunnen vertrouwen op uw meter en de meetresultaten. Daarom houdt BaSystemen uw meters in topconditie door onderhoud uit te voeren.

Alle merken in onderhoud

Welke meters u ook gebruikt, BaSystemen repareert verschillende soorten meters:

geluidsmeters
PID-meters
meters voor gasdetectie
trillingsmeters
klimaatmeters

Ook meters of meetinstrumenten die u ergens anders heeft gekocht, neemt BaSystemen graag voor u in onderhoud.

 

Service en kalibratie

Als BaSystemen uw meter een servicebeurt geeft, krijgt u de meter gekalibreerd terug. Zo weet u zeker dat uw meter goed werkt en dat u kunt vertrouwen op de meetresultaten. Na elke kalibratie ontvangt u een kalibratiecertificaat met een uniek certificaatnummer. Op het certificaat staat ook:

• het serienummer van uw meter
• met welk medium uw meetinstrument is gekalibreerd
• de datum van kalibratie
• de datum voor herkalibratie
• welke onderdelen vervangen zijn

 

Tips en tricks voor efficiënt gebruik van meetinstrumenten

Als u slim omgaat met uw meter, werkt u veiliger en efficiënter. Bovendien gaat uw meter langer mee en heeft uw apparatuur minder vaak onderhoud nodig. BaSystemen deelt graag tips en tricks van de eigen technische dienst en andere specialisten om uw apparatuur in goede conditie te houden. Zo helpt BaSystemen u om werkplekken veiliger en gezonder te maken.

 

Service en huren

Heeft uw meter een servicebeurt nodig, maar kunt u uw meter eigenlijk niet missen? U kunt voor iedere gewenste periode hoogwaardige meetapparatuur bij BaSystemen huren en in sommige gevallen zelfs lenen.

 


 

Meetinstrument aanmelden voor service

Geeft uw meter een storing of is uw apparatuur toe aan een reguliere onderhoudsbeurt? Meld het apparaat aan voor onderhoud. BaSystemen neemt binnen 24 uur contact met u op om een onderhoudsafspraak in te plannen.

Klik hier om uw meetinstrument aan te melden voor service