Het daverende succes van onze vorige online cursus heeft ons doen besloten om in de maanden November en December wederom een online module aan te bieden; de Arbo Geluid Specialist!

Tijdens deze cursus wordt ingegaan op het verlagen van dagelijkse blootstelling aan geluid volgens de arbeidshygiënische strategie. Daarbij introduceren we o.a. bronaanpak, overdracht vermindering en taakroulatie. Ook worden een aantal hieraan verbonden onderwerpen besproken waaronder frequentie-analyse in octaafbanden, aanmeten van gehoorbeschermers in octaafbanden, meten van zeer hoge geluidniveaus.

Deze opleiding is erkend door Hobéon SKO. We gaan ervan uit dat de deelnemers de cursus Geluid in het Arbobesluit: Meten en Rekenen (of gelijkwaardig) al eerder hebben gevolgd. Ook mensen die ervaring hebben met geluidmeten kunnen deelnemen. Normaliter duurt deze cursus één dag. Om deze cursus online aan te kunnen bieden is deze opgebouwd uit 2 sessies van 3 uur gegeven. We geven de cursus in november en december.

Docent: Bas Möllenkramer, Möllenkramer training
Hobéon SKO: 1 studiepunt
Kosten: 200 euro (excl. BTW) per deelnemer per cursus van 2 sessies

Cursus november 2020
Data: 5 en 6 november (2 sessies totaal, 1 sessie per dag)
Tijd sessies: 09.00 – 12.15 uur
Online medium : Microsoft Teams

Cursus december 2020
Data: 11 en 18 december (2 sessies totaal, 1 sessie per dag)
Tijd sessies: 13.00 – 16.15 uur
Online medium : Microsoft Teams

Voor nadere informatie of opgave neem contact op met:
Henrick van Niekerk
+31642651783
henrick@basystemen.nl