Training en cursus

Vol vertrouwen aan de slag

Veiligheid heeft te maken met vertrouwen. In uw werk is dat het vertrouwen dat een ander in u stelt, en uw eigen vertrouwen in meters en meetinstrumenten. Als u kunt vertrouwen op de metingen die u verricht, werkt u met plezier. En als u doet waar u goed in bent, zorgt u voor een veilige en gezonde omgeving voor anderen. Omdat BaSystemen vertrouwen en plezier zo belangrijk vindt, komen we graag bij u langs om u een producttraining te geven. Zo kunt u, samen met uw collega’s, meteen aan de slag met uw nieuwe meter.

Beter meten

Wilt u beter leren meten en uw kennis van het meetinstrument dat u gebruikt vergroten? Dan organiseert BaSystemen voor u een training op maat. Hiervoor werken we samen met ervaren en professionele trainers en docenten. De inhoud van de training wordt afgestemd op uw opleidingswensen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een korte training voor een goede basis of een uitgebreide training met meer diepgang, speciaal voor de specialist. In elke training is aandacht voor de theorie. De theorie wordt tijdens de training in praktijk gebracht. Want: kennis geeft inzicht, doen geeft ervaring en ervaring geeft vertrouwen.

Meer weten over trainingen en cursussen?

Heeft u vragen over de producttrainingen of wilt u meer weten over een cursus op maat? Bel gerust en leg uw opleidingswensen aan ons voor. De experts van BaSystemen staan u graag te woord en helpen u verder.