De mensen van BaSystemen

BaSystemen gelooft in de kracht van kennis. Door kennis te delen komen we samen verder. U bent specialist in uw vakgebied, BaSystemen is expert op het gebied van meters en meetinstrumenten. BaSystemen heeft de kennis van de eigen technische dienst en de ervaring van andere specialisten met het doen van metingen gebundeld. Hieronder stellen wij de mensen van BaSystemen aan u voor!

Leonie Schaafsma

Leonie Schaafsma

Account Manager

Na verschillende functies in verschillende branches uitgeoefend te hebben kon ik wel spreken van een mooie commerciële basis. Mijn interesse in het veiligheidswezen was al groot, maar nu ik bij BaSystemen werkzaam ben word ik enkel meer uitgedaagd om mij te verdiepen in ons vak. Ik heb een hele grote motivatie om bij te dragen aan een veilige werkomgeving en kom dan ook graag bij u op locatie kennis maken.

+316 42651783

Marieke Ronda

Marieke Ronda

Support Manager

Op de afdeling verkoop binnendienst is er geen dag hetzelfde. Van binnenkomende orders voor kalibratie en onderhoud tot prijsopgaven, tot spoedwerk. Deze veelzijdigheid maakt mijn baan ontzettend leuk. Na in verschillende branches werkzaam geweest te zijn kwam ik bij BaSystemen helemaal op mijn plek terecht. Mijn voorliefde voor techniek mag ik hier inzetten en mijn kennis vergroten. Zo blijf ik steeds opnieuw geïnspireerd en kan ik klanten de juiste adviezen geven. Mocht u vragen hebben over uw producten en levertijden of heeft u anderszins vragen die u graag stellen wilt, bel of mail dan gerust!

Eric Heerlijn

Eric Heerlijn

Senior Technicus Service & Kalibratie

Mijn voorliefde voor techniek en chemie is groot. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan op verschillende plekken en bij verschillende bedrijven ben ik bij BaSystemen terecht gekomen waar ik inmiddels ook al een aantal jaren met plezier werk. Door bij te blijven scholen ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan ik al uw meetinstrumenten juist repareren zodat ze optimaal hun werk kunnen doen binnen uw bedrijf.

Sabine van Haastert

Sabine van Haastert

Medewerker Administratie & Inkoop

Al enige tijd doe ik de financiële administratie bij BaSystemen. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële stroom binnen de organisatie en verwerk dan ook alle in- en verkoopfacturen. Ook verzorg ik de inkoop en personeelszaken. Een veelzijdige functie en daar haal ik dan ook mijn plezier uit. Voor vragen over facturen sta ik u graag te woord!

 

Khoa Nguyen

Khoa Nguyen

Commercieel & Adjunct Directeur

Sinds 2013 met heel veel plezier werkzaam bij BaSystemen. Verantwoordelijk voor het dagelijks overtreffen van de klantverwachting, door middel van gedegen advies met als doel bedrijven steeds een stapje verder te kunnen brengen op het gebied van Health, Safety & Environment. Sterke interesse in de wereld van Arbeidshygiëne en Industriële Veiligheid. Anno 2018 ook herkenbaar als Adjunct Directeur, waarbij de vooropleiding Technische Bedrijfskunde zeker van pas komt.

+316 27291676

Sietse Hanskamp

Sietse Hanskamp

Service Manager

Na mijn opleiding Fijnmechanische techniek ben ik eerst het horecawezen ingestapt. Met ontzettend veel plezier heb ik dit gedaan maar toch begon ik een link met mijn opleiding te missen. Zo zijn mijn werkzaamheden bij BaSystemen gestart. Ik ben werkzaam bij de technische dienst waar ik volop inspiratie vind. Ik kijk altijd naar de meest effectieve wijze om uw meetinstrument te kalibreren, repareren en te onderhouden. Heeft u specifieke vragen stel ze gerust dan kijk ik wat we voor u kunnen betekenen.

Jur Kruger

Jur Kruger

BaSystemen's All-rounder

Na 39 jaar werkzaam geweest te zijn bij Gasunie en daarna GasTerra ben ik met de VUT gegaan. In 2011 kreeg ik daarna direct de kans om mijn zoon te helpen op de nieuwe locatie van BaSystemen. De achterliggende gedachte was minder te gaan werken. Het plezier in wat ik deed was zo groot dat ik uiteindelijk alsnog 6 dagen per week op kantoor aanwezig was. Nu werk ik feitelijk minder maar geniet nog ontzettend van de gezelligheid van en de betrokkenheid bij het bedrijf. Mijn voornaamste taken binnen BaSystemen zijn; inspringen daar waar nodig en telefonisch contact opnemen daar waar men is vergeten te betalen. Ook dit typeert weer het persoonlijke karakter van het bedrijf waar ik zo ontzettend van geniet!

Ivar Bos

Ivar Bos

Junior Account Manager

Mijn opleiding Technische bedrijfskunde heb ik recentelijk afgerond. Na praktijkervaring te hebben opgedaan in Nederland en in het buitenland ben ik uitgekomen bij BaSystemen. Ik kijk er naar uit om doeltreffende adviezen en een hoogwaardige dienstverlening te mogen gaan leveren.

+316 46322464

Ronald Oosterhof

Ronald Oosterhof

Medewerker Logistiek & Magazijn

Als logistiek medewerker houd ik mij voornamelijk bezig met de in- en uitgaande transportstroom. Tijdens mijn werkzaamheden bij BaSystemen heb ik veel over onze meetinstrumenten mogen leren. Zo kan ik u dus goed te woord staan wanneer u vragen heeft over uw pakket. De flexibiliteit en de hoge graad van service maken dat ik voldoening vind in mijn werkzaamheden. Ik streef er dan ook naar om al uw pakketten op tijd bij u te laten bezorgen. Voor vragen over uw zendingen bel mij gerust!

Mike Drenth

Mike Drenth

Junior Technicus Service & Kalibratie

Na het afronden van mijn opleiding Middelbaar Laboratoriumonderwijs maak ik een vliegende start bij BaSystemen. Ik sluit mij aan bij de afdeling technische dienst waar ik verantwoordelijk ben voor het juiste onderhoud aan uw meetinstrument. Door direct gerichte trainingen te volgen specificeer ik mij direct in onze merken. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan optimaal functionerende meetinstrumenten en streef dan ook naar tevreden klanten.

Sebastiaan Kruger

Sebastiaan Kruger

Directeur

In 2009 ben ik in mijn eentje begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven: BaSystemen. Vanuit mijn geloof dat dingen makkelijker kunnen en de hoeveelheid kennis waarover ik al mocht beschikken ben ik gestart. Ik geloof in plezier veiligheid en gezondheid en ik ben van mening dat goede service en kwaliteit daarbij horen. Ik vind het enorm belangrijk dat iedereen krijgt wat hij echt wenst, zowel voor ons eigen team als voor klanten.

Binnen de organisatie houd ik mij bezig met het uitzetten van de lijnen en ik ondersteun klanten bij hun uitdagingen. Bij klanten komen en met hen meekijken in hun werkprocessen en de juiste meetinstrumenten inzetten vind ik nog altijd het allerleukste van het vak. Schroom daarom ook niet om gewoon te bellen en samen met mij te kijken hoe we meer gezondheid, veiligheid en plezier kunnen bereiken.

+316 20811866