Kennis en inspiratie

BaSystemen deelt zijn kennis graag, zodat uw meetinstrument langer meegaat, uw metingen betrouwbaar zijn en uw meetinstrument minder onderhoud nodig heeft. Zo helpen we u om gezonde en veilige werkplekken te creëren, waarin mensen met plezier werken.

 

Informatie waar u echt iets aan heeft

Op basis van kennis en ervaring, maakt BaSystemen uw werk graag leuker en makkelijker. Dat doen we door alles wat we weten met u te delen.

 

Tips en tricks

BaSystemen heeft de tips en tricks gebundeld van de eigen technische dienst en andere veiligheidsprofessionals uit het werkveld die dagelijks metingen verrichten. We delen deze tips en tricks graag, zodat u veiliger en efficiënter gebruikmaakt van de meetinstrumenten.

 Bekijk de tips en tricks 

 

 

Voorbeelden en ervaringen

Het geheel is meer dan de som der delen. Oftewel: één plus één is drie. Daarom delen we graag de ervaringen van andere specialisten. Leer ervan en laat u inspireren.

 Bekijk de voorbeelden en ervaringen 

 

FAQ

BaSystemen stelt graag alle kennis over meters en meetinstrumenten voor u beschikbaar. Bekijk de meestgestelde vragen en antwoorden over gasdetectie, geluidsmeten, en stof- en luchtbemonstering.

 Lees de veelgestelde vragen en antwoorden 

 

Download nu de Gasdetectie-app

Alle gassen en stoffen overzichtelijk in één app. Download de app en u ziet in een oogopslag wat de belangrijkste eigenschappen van een gas of stof zijn. Handig!

 

 

Vragen?

Bel BaSystemen gerust als u vragen heeft. Ook tijdens het gebruik van uw meetinstrument. De experts van BaSystemen staan u graag te woord en helpen u verder.